[Aktualności] Jarosław Wałęsa nie odpowie za...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Panowie dobrze że człowiek żyje i ma sie dobrze, gdyby nie wypadek to by było, że fajnie bo nawet syn Wałęsy jest motonitą, wiadomo kruk, krukowi...itd., sprawcą był kierowca toyoty!!! i gdyby nie to, a nawet jakby Jarek ciął 200 dziś żyłby w nieświadomości groźby jakiegoś wypadku.Sami często naginamy prawo drogowe i nie bądźmy hopokrytami. <br><hr>j.k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niech ten kto nigdy nie przekroczył prędkości o 25 km/h pierwszy rzuci kamień.<br><hr>DominikKomentatorzy napisał(a):Wałęsie należy się co najwyżej mandat 200pln. za nieznaczne przekroczenie prędkości. Sprawcą wypadku jest kierowca Toyoty. Nie róbmy z kata ofiary!!!<br><hr>val<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego czytaj że zrozumieniem . Nikt z nas źle nie rzyczy Wałęsie . Niestety Jarek stał się przykładem nierówności obywateli wobec ochrony zdrowia i wobec prawa i stąd cała dyskusja . Wszyscy łamiemy przepisy jak Wałęsa i wszyscy byśmy chcieli nie płacić mandatów i mieć taką opiekę medyczną w razie wypadku jak on bo przecież wobec Konstytucji jesteśmy równi ...<br><hr>marian65Komentatorzy napisał(a):Wiecie co??? Dajcie spokój!!!! Przekroczył prędkość, nie przekroczył, odebrać immunitet, nie odebrać. Odnoszę wrażenie ,że te zamieszczone powyżej komentarze pisali nie motocykliści. Ja nie ukrywam że 90 km/h poza miastem jadę wtedy gdy wiem że stoi patrol albo w grupie jeśli jadą żółtodzioby. Nie wlokę się za tirami czy osobówkami jadę 120 i więcej jak można i się da. Wszystko w granicach zdrowego rozsądku. A tu proszę są tacy dla których 50 czy 90 to są nieprzekraczalne prędkości. Kurde,,,gdzie i z kim ja przebywałem ,że mam taki zryty beret i notorycznie przekraczam dopuszczalne prędkości a tu jest tylu porządnisiów. Już sobie wyobrażam jazdę na dystansie 200 km z 90-tką na budziku. Umieram. Dobrze ,że J.W. nie umarł i niech sobie chłop w spokoju żyje. Upssss,,,,gdzieś słyszałem że są praworządni motocykliści , ale teraz już jestem pewien że istnieją. Narra.<br><hr>Bachamen<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zyskalibysmy, gdyby polska to nie bylo zadupie swiata tylko ameryka, u nas to ze jakis mój ulubieniec na posadzie posla jest bezkarny to norma, zwykli obywatele na tym nigdy nie skorzystaja. Zareczam ze tobie i kazdemu "mniej rownemu wobec prawa" nie dosc ze dostaloby sie mega gorsze traktowanie, to jeszcze mandat w bonusie i wpsolwina.<br><hr>ZooLKomentatorzy napisał(a):Koledzy , mniejsza w tej chwili o Wałęsę . A niech tam się wywinie , ważne żeby w naszym sądzie . Wtedy powstanie precedens z pewnością solidnie umotywowany wykładnią prawa przez sądowych mądrali . Jeśli by tak się stało ( w co nie wierzę ) to zyskali byśmy wszyscy możliwość bezkarnego omijania ograniczeń szybkości .
Stawiam jednak na to , że Jarek schowa się za immunitetem europosła i w ten sposób uniknie straszliwej kary w postaci kilkuset złotowego mandatu i paru punktów karnych . EURO - POSEŁ TO MOŻE ! A CO ...<br><hr>marian65<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl