Zobacz wÄ…tek - ProszÄ™ o opiniÄ™
NAS Analytics TAG

ProszÄ™ o opiniÄ™

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

ProszÄ™ o opiniÄ™

Postprzez siwolong » 27/2/2012, 19:25

Chce kupić tego Horneta- co myślicie?
http://otomoto.pl/honda-hornet-cb-600-M3051944.html
Bardzo mi zależy na opinii
siwolong
Świeżak

Postprzez qbatzr » 27/2/2012, 21:47

braciak ma do sprzedania takiego tylko w owiewce i kominem microna motorek ma kilka zadrapań ale silniczek jest igiełka i oczywiście jest proste wszystko, jak chcesz to odezwij się na maila kubapawlina997@gmail.com to wyśle ci foto :wink:
jeździjmy tak aby było nas coraz więcej a nie mniej
qbatzr
Świeżak

szkoda czasu i pieniędzy

Postprzez siwolong » 2/3/2012, 00:14

Oglądałem go- nie polecam. Moto po przejściach- jedno z mocowań silnika pęknięte, kosz sprzęgłowy strasznie szumi- drgania jak w dwucylindrówce.
siwolong
Świeżak

Re: szkoda czasu i pieniędzy

Postprzez kravec » 2/3/2012, 18:13

siwolong napisał(a):jedno z mocowań silnika pęknięte,

oooo... to już nie pierwszy raz słyszę w hornetach (raz nawet widziałem)... nie wiem czy to od wbijania gwoździ przy nauce jazdy na jednym (raczej próbach) czy tak po prostu, ale ostatecznie z pęknięcia zrobiło się takie kuku że przy wjeżdżaniu na krawężnik kawałek bloku się po prostu wyrwał...

także: przy oglądaniu hornetów zwracaj uwagę na mocowania silnika, przetrzyj te miejsca szmatką, przejedź paznokciem- sprawdź czy coś nie zaczyna się dziać
kravec
Administrator

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê