kupno tzr
• Strona 1 z 1
kupno tzr
Witam, czy warto według Was jechać oglądać tą tzr? http://motoallegro.pl/show_item.php?item=2112941451 Pzdr
"Motocykle - mój ustrój, mój wybór, moje życie..."
-
Janko234 - Świeżak
Niby fajnie ale dowiedz sie ktory rok i jaki przebieg a jak sie ma blisko to jechac zobaczyc i kupic ale szczerze cena troche za wysoka jak dla mnie
taka 50 ci sie znudzi po pol roku wiec moim zdaniem kupic lepiej cos tanszego posmigac rok i sprzedac nie tracac za duzo

- Fantas3k
- Bywalec
Niech mnie nie rozśmiesza z tym 100-105 i nic nie grzebane.. Jak bym nigdy tego nie miał to też bym chyba nie uwierzył (104 licznikowe wyciśnięte po lekkich modyfikacjach u kumpla, moja chyba nie była do końca odblokowana, albo po prostu nie była zrobiona- 80km/h)... 100-105 jaaasne.. i 10s do 100 moze... nie wspomniał że od 90 jest walka o każdy 1km/h
Zdjąłem naklejki.. no no.. ja wiem.. tylko coś mi chyba lekko nie pasuje spasowanie owiewek w tych miejsach gdzie nie chcą pasować po glebie... ale to jest do sprawdzenia- tyle że troche machania śrubokrętem (najpierw zdjemuje się jedna stronę góre, póżniej oba doły chyba i na koniec drugą górę jeśli dobrze pamiętam.
Do sprawdzenia obowiązkowo bo to leci w każdej tzr: tylny amortyzator- jeśli jest choć trochę ulany będzie do wymiany (około 700zł plus robota), wał sobie lubi postukać, pierścionki czasami sobie dzwonią. Cena chyba atrakcyjna- weź kogoś kto się obczaja i sprawdzaj.
A przy okazji jak byś miał ją brać zapytaj czy nie wie gdzie była robiona. Nie wiem czy te wersje też były montowane w Hiszpanii, ale z różnych krajów różnią się delikatnie częściami i później jest zabawa w wymienianie np. klocków hamulcowych.
Zdjąłem naklejki.. no no.. ja wiem.. tylko coś mi chyba lekko nie pasuje spasowanie owiewek w tych miejsach gdzie nie chcą pasować po glebie... ale to jest do sprawdzenia- tyle że troche machania śrubokrętem (najpierw zdjemuje się jedna stronę góre, póżniej oba doły chyba i na koniec drugą górę jeśli dobrze pamiętam.
Do sprawdzenia obowiązkowo bo to leci w każdej tzr: tylny amortyzator- jeśli jest choć trochę ulany będzie do wymiany (około 700zł plus robota), wał sobie lubi postukać, pierścionki czasami sobie dzwonią. Cena chyba atrakcyjna- weź kogoś kto się obczaja i sprawdzaj.
A przy okazji jak byś miał ją brać zapytaj czy nie wie gdzie była robiona. Nie wiem czy te wersje też były montowane w Hiszpanii, ale z różnych krajów różnią się delikatnie częściami i później jest zabawa w wymienianie np. klocków hamulcowych.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm