Pierwsze moto do ok. 3500PLN
• Strona 1 z 1
Pierwsze moto do ok. 3500PLN
Więc tak.
Jeżdżę w sezonie na mojej motorynce, ale już przy niej nie wyrabiam z naprawami bo to jest przesada, żeby dać 200zł za nowe części + naprawę i się zje....ała 2tygodnie później.
Dlatego chcę kupić sobie jakąś 125cm3. W marcu obchodzę moje 16 urodziny i chcę we wiosnę zdać na prawo jazdy na właśnie taki motor.
Wzrost: 160/163cm
Waga: 60KG
Fundusze: 3500zł Tak około bo jak za komputer dałem 3000zł to za motor tyle nie dam:P Nie myślałem o ciuchach.
Budżet na utrzymanie motoru będzie taki jaki będzie potrzebny.
Podobają mi się motocykle sportowe, ale ostatnio spodobała mi się YAMAHA TDR 125.
Myślałem nad tą Yamahą TDR 125, co o niej sądzicie?
Nie mam pojęcia ile chcę przejeździć na motorze bo nie mam rozpoznania. Wiem, że chciałbym aż po 18stce jeździć.
Motocykl będzie używany do jazdy po lesie, polach, wertepach i po asfalcie. Jazda z plecakiem i weekendowe latanie z kumplami.
Wymagania:
- Stan: Jak uważacie. Uważany czy nowy, nie mam pojęcia.
- Typ: Coś typu cross/enduro ale żebym mógł także po zwykłych dogach jeździć.
- Pojemność: 125ccm
- Rzadko psujący się, szeroko dostępne części.
- 2osobowy
- Musi się dobrze spisywać po lesie i polach.
To chyba tyle. ProszÄ™ o pomoc.
Jeżdżę w sezonie na mojej motorynce, ale już przy niej nie wyrabiam z naprawami bo to jest przesada, żeby dać 200zł za nowe części + naprawę i się zje....ała 2tygodnie później.
Dlatego chcę kupić sobie jakąś 125cm3. W marcu obchodzę moje 16 urodziny i chcę we wiosnę zdać na prawo jazdy na właśnie taki motor.
Wzrost: 160/163cm
Waga: 60KG
Fundusze: 3500zł Tak około bo jak za komputer dałem 3000zł to za motor tyle nie dam:P Nie myślałem o ciuchach.
Budżet na utrzymanie motoru będzie taki jaki będzie potrzebny.
Podobają mi się motocykle sportowe, ale ostatnio spodobała mi się YAMAHA TDR 125.
Myślałem nad tą Yamahą TDR 125, co o niej sądzicie?
Nie mam pojęcia ile chcę przejeździć na motorze bo nie mam rozpoznania. Wiem, że chciałbym aż po 18stce jeździć.
Motocykl będzie używany do jazdy po lesie, polach, wertepach i po asfalcie. Jazda z plecakiem i weekendowe latanie z kumplami.
Wymagania:
- Stan: Jak uważacie. Uważany czy nowy, nie mam pojęcia.
- Typ: Coś typu cross/enduro ale żebym mógł także po zwykłych dogach jeździć.
- Pojemność: 125ccm
- Rzadko psujący się, szeroko dostępne części.
- 2osobowy
- Musi się dobrze spisywać po lesie i polach.
To chyba tyle. ProszÄ™ o pomoc.
- Dariuss1996
- Świeżak
Boshi nie chodzi o to, że więcej nie dam. Chodzić o to, że na głupi komputer 3000PLN to na motor spokojnie dam więcej.
A co do prawka nie wydaje mi się żebym miał duże problemy. Przez 3 ostatnie lata brałem udział w konkursie o ruchu drogowym i zajęcie pierwszego miejsca w powiecie było błahostką.
To DT 125 aż tak mi się nie podoba, ale ostatecznie się zobaczy.
ProszÄ™ o inne propozycje.
A co do prawka nie wydaje mi się żebym miał duże problemy. Przez 3 ostatnie lata brałem udział w konkursie o ruchu drogowym i zajęcie pierwszego miejsca w powiecie było błahostką.
To DT 125 aż tak mi się nie podoba, ale ostatecznie się zobaczy.
ProszÄ™ o inne propozycje.
- Dariuss1996
- Świeżak
wszystko fajnie ale jestes zaniski ja mam 180 prawie i dosiegalem ledwo co na hm a to jest to samo co dt wiec jak bedziesz stawac na swiatlach to chyba bedziesz z moto schodzic ;d
- Fantas3k
- Bywalec
- Dariuss1996
- Świeżak
szukaj zdrowej TDRy i kupuj, ona jest nizsza niz DT, najlepiej przed zakupem sie do takiej przymierzyć 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
SuzukiMaster - Świeżak
Ja bym zrobil tak jak mowi Henio tu masz przyklad takiej nawet zadbanej TDR'y http://allegro.pl/yamaha-tdr-125-okazja ... 12832.html serwisowana i nawet zostanie Ci pare groszy reszty a jak dobrze pogadasz to moze z ceny troszke zjedziesz;))
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości