KASK Czy warto kupić okazyjnie Scorpiona?
• Strona 1 z 1
KASK Czy warto kupić okazyjnie Scorpiona?
Witam,
Szukam kasku do enduro
Nosze bryle więc myślałem o szczękowcach
Przymierzałem AGV k4 ale nie wchodza okulary
Przymierzałem tak tylko coś z wyższej pólki z miejscem na dekle ale też nie wchodziły
Przymierzałem Scorpiona exo 900 i najpierw jakos ciasno ale potem spóścili powietrze z poduch i przy 3 założeniu powiem było nawet przyjemnie ramki brylów nie uciskały przynajmniej przez pierwsze 10minut potem zdjołem
Kask wydał mi siię dosyć ciężki ale nie jakoś chyba za bardzo nie weim to mój 1 kask
Więc ciężko p[orównywać przy przymierzaniu
Podoba mi się bardzo Givi ale nie było rozmiaru ma być pod koniec przyszłego tyg. L była za duża tak twierdził sprzedawca i pewnie miał racje
Scorpion kosztuje 1200zł ale z racji tego że został ostatni model i jest to powystawowy i cena 850zł w.g. mnie kusząca
Tylko nie wiem po co mi te blendy itp? ale mam pytanko czy warto brac model powystawowy? I ogólnie wydał mi się jakiś mało stabilny troche rozklekotany? Ale to tylko takie odczucie bo myślałem że sprzedawca chce mi wcisnąć jakiś chiński kask ale scorpion to Amerykański chyba?
Dodam jeszcze że w przyszłym tyg. ma być Nolan n90 chyba n90 za 900zł
W porównaniu scorpion exo 900 za 850zł a nolan n90 za 900? Co wybrać? Scorpion fajnie pasuje i ma poduchy nolana będe dopiero mierzył
Szukam kasku do enduro
Nosze bryle więc myślałem o szczękowcach
Przymierzałem AGV k4 ale nie wchodza okulary
Przymierzałem tak tylko coś z wyższej pólki z miejscem na dekle ale też nie wchodziły
Przymierzałem Scorpiona exo 900 i najpierw jakos ciasno ale potem spóścili powietrze z poduch i przy 3 założeniu powiem było nawet przyjemnie ramki brylów nie uciskały przynajmniej przez pierwsze 10minut potem zdjołem
Kask wydał mi siię dosyć ciężki ale nie jakoś chyba za bardzo nie weim to mój 1 kask

Podoba mi się bardzo Givi ale nie było rozmiaru ma być pod koniec przyszłego tyg. L była za duża tak twierdził sprzedawca i pewnie miał racje
Scorpion kosztuje 1200zł ale z racji tego że został ostatni model i jest to powystawowy i cena 850zł w.g. mnie kusząca

Dodam jeszcze że w przyszłym tyg. ma być Nolan n90 chyba n90 za 900zł
W porównaniu scorpion exo 900 za 850zł a nolan n90 za 900? Co wybrać? Scorpion fajnie pasuje i ma poduchy nolana będe dopiero mierzył
- affectpct
- Świeżak
U nas w salonie sprzedajemy te kaski i nie było reklamacji na nie. Także polecam je - wadą jest jego waga, natomiast reszta (jakość wykonania itp) jest ok.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Jeżeli nie posuiada wad (o których powinien poinformować cię sprzedawca) to dlaczegoby nie?
Aczkolwiek sprawdź sobie jego wagę - bo dla niektórych to temat nie do przeskoczenia
Aczkolwiek sprawdź sobie jego wagę - bo dla niektórych to temat nie do przeskoczenia
-
Podczas noszenia to nie można za dużo ocenić...
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości