możliwość zwiększenia mocy
• Strona 1 z 1
możliwość zwiększenia mocy
chce kupić zippa tracker 250ccm seryjnie ma on 17km czy jest możliwość zwiększenia mocy bez spektakularnej przebudowy mogę wydać ok. 6000zł na motor chce nim szczególnie jeździć do szkoły i trochę w terenie bo mam blisko poligon.
a może wiecie co można kupić w miarę terenowego to tej ceny zależy mi na tym żeby to nie był 3 i więcej letni motor dlatego pomyślałem o tym trackerze
a może wiecie co można kupić w miarę terenowego to tej ceny zależy mi na tym żeby to nie był 3 i więcej letni motor dlatego pomyślałem o tym trackerze
ESPARCO
- Esparco
- Świeżak
- Damianooo1998
- Świeżak
ale czy przez zmiane tłumika gaźnika lub czegoś innego można zwiększyć moc maxymalnie mam 6000 i inne markowe motory są za drogie, a jak patrze to mają podobną moc a na forach dobrze się wypowiadają o trackerze nawet w tescie ścigacza
ESPARCO
- Esparco
- Świeżak
zipp marnie sobie poradzi na poligonie itp. nawet jezeli wydasz sporo kasy w tuning, to zauwazalnie odbije sie to na zywotnosci pozostałych elementów, ramy, hamulców zawieszenie itp. moim zdaniem bez sens, bo tak jak koledzy napisali za 6 klocków kupisz zdrową yamaszke DT która ma 25 kucy minimum, przy czym wazy pewnie tyle co zipp. a zawieszenie lepiej sie sprawdzi w terenie jak i po asfalcie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
wypraszam sobie.. ja za niecale 7 tysi kupiłem moją Solkę, może włożyłem kilka klocków ale nie zamienił bym na inne, za 7 tysi mozna bardzo fajne autko kupic
http://www.youtube.com/watch?v=kvTux3Qe ... ure=fvwrel moja jest czerwona i na czarnych felach
tyle co ze mną przezyła nie wiem czy któreś auto to przezyło
a co do maszyny, dt 125 z młodego roku kupisz, Aprilia rx 125 bardzo dobry wybór
http://www.youtube.com/watch?v=kvTux3Qe ... ure=fvwrel moja jest czerwona i na czarnych felach

a co do maszyny, dt 125 z młodego roku kupisz, Aprilia rx 125 bardzo dobry wybór
Ostatnio edytowano 22/2/2012, 21:10 przez Bostorn, łącznie edytowano 2 razy
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
nie patrz na roczniki jako wyznacznik. patrz po prostu na stan techniczny bo to on sie liczy
, czasem np rocznik 01 chodzi za 6 tysi, i czasem lepiej dac te 6 tysi za rocznik 99 albo 00 który jest w lepszym stanie, niz szukac trupa z 2002/03 który moze byc dobity. oczywiscie roczniki przykładowe ;P na allegro popatrz co za swoją kase kupisz. ale powiem ci że za 4500 juz mozna kupic zdrowy sprzet, nie rózniacy sie duzo od nowszych, prócz wyglądem. . 10 letnia yamaha DT polata 3X tyle co nowy z salonu zipp.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
mowie Ci nie pchaj się w to! sąsiad niedawno kupił zipa z salonu i ma problemy z paleniem go nie idzie go za nic odpalić a to napewno nie wina akumulatora ale to to powiedzmy nic
jak zobaczyłem jak to jezdzi to sie załamałem ;D to ja kupiłem zdrowa kawe 250 za 5500zł i śmiga jak szalona w ogóle nie ma porównania z zippem a chociarz kawe jest dużo starsza

--->Klx 250 ---> CRF450R
- papek23
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości