[Aktualności] Wylicytuj wyjazd na rundę WMMP w Brnie!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wolno mistrzowi wszystko wolno....<br><hr>?Komentatorzy napisał(a):Klaudiusz ma jaja i wolę walki - a wy malkontenci zamiast wygłaszać nic nie warte opinie zróbcie coś dla dzieciaków.<br><hr>89<br>Komentatorzy napisał(a):A w 2011 gdzie jezdził Klaudiusz? W jakiej klasie sie scigał?<br><hr>?<br>Komentatorzy napisał(a): jeżdził rekreacyjnie co nie wolno...?<br><hr>oko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wolno mistrzowi wszystko wolno....<br><hr>?Komentatorzy napisał(a):Klaudiusz ma jaja i wolę walki - a wy malkontenci zamiast wygłaszać nic nie warte opinie zróbcie coś dla dzieciaków.<br><hr>89<br>Komentatorzy napisał(a):A w 2011 gdzie jezdził Klaudiusz? W jakiej klasie sie scigał?<br><hr>?<br>Komentatorzy napisał(a): jeżdził rekreacyjnie co nie wolno...?<br><hr>oko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W Brnie odbywają się Mistrzostwa Czech oraz Mistrzostwa Polski Puchar Polski Klaudiusz jeździ w Mistrzostwach Polski Klasa SUPERSTOCK 1ooo<br><hr>26Komentatorzy napisał(a):W jakiej klasie chce Klaudiusz wystartowac w tym sezonie?? Chce kliknac na Alliegro max ale nie wiem czy w pretendencie nie pokaze swojej klasy. <br><hr>jurek o.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podoba mi się ten komentarzKomentatorzy napisał(a):zobacz wyniki końcowe rookie 1000 2010r... a potem komentuj...<br><hr>oko<br>Komentatorzy napisał(a):A jak w rookie sie scigał to jest jesden z najlepszych w Polsce? Heh a to dobre...<br><hr>debil<br>Komentatorzy napisał(a):A ty kto ? Debil? Chyba nie za dumnie brzmi, może osioł albo kapucyn ,wiem już wiem Gall Anonim z Kocborowa.Do lasu trolu.Masz dzieci ? Jak masz to im współczuję jak nie to też .<br><hr>SR.M NA C.EB.E<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
właśnie tak...ale trzeba mieć ,,cochones,, co by na poznańskim torze 1.40.pojechać kolego...<br><hr>okoKomentatorzy napisał(a):Klaudiusz ma jaja i wolę walki - a wy malkontenci zamiast wygłaszać nic nie warte opinie zróbcie coś dla dzieciaków.<br><hr>89<br>Komentatorzy napisał(a):A w 2011 gdzie jezdził Klaudiusz? W jakiej klasie sie scigał?<br><hr>?<br>Komentatorzy napisał(a): jeżdził rekreacyjnie co nie wolno...?<br><hr>oko<br>Komentatorzy napisał(a):Wolno mistrzowi wszystko wolno....<br><hr>?<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przeczytałem kilka wpisów i tak się zastanawiam co w Waszych głowach siedzi. Cel jasno określony pomoc potrzebującym. Jestem pewien, że wielu co dokonało wpisów zna gościa osobiście.
Zamiast pomóc typowi w akcji dobroczynnej, która od razu jest w pewnym sensie promocją tego sportu, to Wy co robicie? Trochę pomyśleć zamiast jechać z paszkwilami.
Ludzie słabej wiary, zapewne spotkamy się jeszcze nie raz, ja tylko będę miał czyste sumienie. Jak nie macie ochoty pomagać to po prostu nic nie róbcie, to i tak będzie dużo bo nic nie robiąc nie będziecie przeszkadzać.
Ja Was nie będę obrażał, co najwyżej zastanówcie się nad sobą siuśki
<br><hr>jaruÅ›
Zamiast pomóc typowi w akcji dobroczynnej, która od razu jest w pewnym sensie promocją tego sportu, to Wy co robicie? Trochę pomyśleć zamiast jechać z paszkwilami.
Ludzie słabej wiary, zapewne spotkamy się jeszcze nie raz, ja tylko będę miał czyste sumienie. Jak nie macie ochoty pomagać to po prostu nic nie róbcie, to i tak będzie dużo bo nic nie robiąc nie będziecie przeszkadzać.
<br><hr>jaruÅ›
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram Cię ,, jaruś,, ... siuiśki i tyle...<br><hr>okoKomentatorzy napisał(a):Przeczytałem kilka wpisów i tak się zastanawiam co w Waszych głowach siedzi. Cel jasno określony pomoc potrzebującym. Jestem pewien, że wielu co dokonało wpisów zna gościa osobiście.
<br><hr>jaruÅ›<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zalosne co wy tu wypisujecie. tutaj chodzi o pieniadze na cele harytatywne !! a nie czy to jest gwiazda motogp czy hobbysta z zamilowania. osoba wylicytowala ,pieniadze Klaudiusz przekazal WOSP. Oj ludzie zanim cos napiszecie pomyslcie<br><hr>jaro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości