rozpoczęcie sezonu
-
PrimoGhost - Stały bywalec
SuzukiMaster napisał(a):Ja tam się wachą nie martwię mam stałe źródło po 4,50 za litr (ropa i benzyna)
a u mnie po 4zł za litr.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
maciejka69 napisał(a):SuzukiMaster napisał(a):Ja tam się wachą nie martwię mam stałe źródło po 4,50 za litr (ropa i benzyna)
się pod platformę podłączyłeś na morzu?
Kuzyna kumpel jeździ do kaliningradu

Tam litr benzyny 95 kosztuje około 2.70 zł

Też chyba będę sobie tam sporadycznie w niedziele jeździł i się zaopatrywał

A jakość ruskiej ropy i benzyny jest o wiele lepsza od tej na naszych stacjach

-
SuzukiMaster - Świeżak
SuzukiMaster napisał(a):Tam litr benzyny 95 kosztuje około 2.70 złprócz tego co w baku można na osobę wywieść 30l .
Też chyba będę sobie tam sporadycznie w niedziele jeździł i się zaopatrywał
A jakość ruskiej ropy i benzyny jest o wiele lepsza od tej na naszych stacjach
O wiele lepsza ? Nie powiedziałbym, ostatnio kumpel kupił do auta, zalał troche ruskiego paliwa i nagle auto przestało mu odpalać. Wszystko sprawdzili nic nie budziło zastrzeżeń. Dodali polskiego paliwa i po chwili wszystko grało cacy. Nie wiem czy jest wina kiepskiej jakości paliwa czy może ta osoba od której odkupywali paliwo, coś tam dolewała czy cuś.
A po za tym nie wiem czy słyszałeś że podobno mają być granice do rosji otwarte więc każdy będzie mógł sobie przywozić paliwa na własną rękę i nie omieszkam z tego przywileju skorzystać:)
-
k9aro3l - Stały bywalec
powiem szczerze że nie mam pojęcia kto to jest.
ostatnio przeglądałem forum akwarystyczne i koleś miał taki sam gif, więc zapożyczyłem od niego
ostatnio przeglądałem forum akwarystyczne i koleś miał taki sam gif, więc zapożyczyłem od niego

-
k9aro3l - Stały bywalec
eneasz mojego brata kumpel zagazował r1
2 butle po bokach takie jak maja nurkowie dostał na to kwitek że jest ok i śmigał:) 2 lata temu widziałem to moto 

-
SuzukiMaster - Świeżak
k9aro3l napisał(a):O wiele lepsza ? Nie powiedziałbym, ostatnio kumpel kupił do auta, zalał troche ruskiego paliwa i nagle auto przestało mu odpalać. Wszystko sprawdzili nic nie budziło zastrzeżeń. Dodali polskiego paliwa i po chwili wszystko grało cacy. Nie wiem czy jest wina kiepskiej jakości paliwa czy może ta osoba od której odkupywali paliwo, coś tam dolewała czy cuś.
Z tego co kojarzę to mają tam też coś o bardzo niskiej liczbie oktanowej i jest jeszcze tańsze. Może taką benzynę handlarz wcisnął zalał i silnik zastrajkował.
Ja mam źródło benzola, dość skromne ale zawsze te 100l co jakiś czas się dostanie.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
k9aro3l napisał(a):powiem szczerze że nie mam pojęcia kto to jest.
no nieźle. Gdyby w jeziorach było więcej takich rybek, chyba zostałbym prawdziwym wędkarzem
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Na pewnym forum ta Pani została rozkminiona jak znajde ten temat to wstawie dokladniejsze dane tej samicy
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
JędrekZDW napisał(a):Na pewnym forum ta Pani została rozkminiona jak znajde ten temat to wstawie dokladniejsze dane tej samicy
O ile mnie pamięć nie myli to ona była w jury w jakimś programie hmm.. coś mi tam świta

-
SuzukiMaster - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości