Derbi gp1
• Strona 1 z 1
Derbi gp1
Witam
Mam pare pytań dotyczących skutera Derbi gp1
1. Chciałbym dowiedziec sie do czego słuzy przycisk na liczniku (w lewym dolnym rogu)?
2. Moj motorej stał w zimie w garazu. Gdy chialem gdy zapalił pochodzil ok. minuty i nagle mocno zaczął chodzic ( na wysokich obrotach) i zgasł, potem juz nie odpalił chodz rozrusznik chodził poprawnie. Czym to moze być spowodowane.
3. i po trzecie gdy przekreciłem kluczyk od stacyjki, licznik od razy nie zaswiecil, zrobil to dopiero po ok. 4 sekundach i nie pokazuje przebiegu( jest 00000) czym to moze być spowodowane)
Z gory dziekuje i prosze o odpowiedz
Smile
Nie zadawaj tego samego pytania w kilku różnych miejscach.
komarcc

Mam pare pytań dotyczących skutera Derbi gp1

1. Chciałbym dowiedziec sie do czego słuzy przycisk na liczniku (w lewym dolnym rogu)?
2. Moj motorej stał w zimie w garazu. Gdy chialem gdy zapalił pochodzil ok. minuty i nagle mocno zaczął chodzic ( na wysokich obrotach) i zgasł, potem juz nie odpalił chodz rozrusznik chodził poprawnie. Czym to moze być spowodowane.
3. i po trzecie gdy przekreciłem kluczyk od stacyjki, licznik od razy nie zaswiecil, zrobil to dopiero po ok. 4 sekundach i nie pokazuje przebiegu( jest 00000) czym to moze być spowodowane)
Z gory dziekuje i prosze o odpowiedz
Smile
Nie zadawaj tego samego pytania w kilku różnych miejscach.
komarcc
- derbi gp1 racing
- Świeżak
- derbi gp1 racing
- Świeżak
1) za pewne resetuje licznik przebiegu dziennego czy jak on sie tam zwie
2) powodem jest to ze wypalił paliwo z gaznika i jak sie paliwo konczylo to dostal wiecej wiatru i wszedl na wyzsze, beznyna sie skonczyla-zgasł,
wyczysc gaznik, wymien paliwo bo w tym na bank woda
3)aku ci padło no i sie zresetował

2) powodem jest to ze wypalił paliwo z gaznika i jak sie paliwo konczylo to dostal wiecej wiatru i wszedl na wyzsze, beznyna sie skonczyla-zgasł,
wyczysc gaznik, wymien paliwo bo w tym na bank woda
3)aku ci padło no i sie zresetował
- tomera
- Stały bywalec
- derbi gp1 racing
- Świeżak
- derbi gp1 racing
- Świeżak
zapewne skasował ci sie przebieg tzn dzienny. tego przebiegu nie da sie juz raczej przywrócic. główny stan licznika na pewno jest zapisany, i nie tak łatwo go skasować ;D
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Własnie problem w tym że skasował mi sie główny przebieg... i niestety na moja niekorzyść (nikt mi później w to nie uwierzy zwłaszcza ze skuter jest z 2005 roku
) Jeśli mógł sie zapisać to w takim razie jak go przywrócic tzn pod jakiś komputer podpinać trzeba???

- derbi gp1 racing
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości