AGV - pierwszy kask ?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
AGV - pierwszy kask ?
Pytanie do znawcow i bardziej doswiadczonych. Szukam dobrego w miare kasku do 500, 600 zl. Myslałem o AGV K3? jaka jest ogolna opinia o producencie wg was?
- eduardo01
- Świeżak
Panie Wiewiór, pytałem w innym temacie ale może podpytam tutaj, masz jakąś wyrobioną opinię o kasku caberg ego? zastanawiam się nad nim ale nie wiem co mysleć......
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
-
J E L I T O - Świeżak
Ja polecam suomy apex
http://www.4ride.pl/index.php/kaski-i-a ... -apex.html
http://www.4ride.pl/index.php/kaski-i-a ... rnado.html
fajny garnek za małą kasę
http://www.4ride.pl/index.php/kaski-i-a ... -apex.html
http://www.4ride.pl/index.php/kaski-i-a ... rnado.html
fajny garnek za małą kasę
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
4tide.pl heh cena dobra ale w tamtym roku było podbnie z sharkiem. Kupiłem czekam na wysyłke łaskawie po 2 tygodniach dzwonią do mnie ze nie ma na stanie. pytam się co jest. Mówi to to i to . Ok to poprosze hjc. czekam następnego dnia niestety nie mamy m z mek mamy jedynie agv. Ok dziękuje to ja rezygnuje z z akupu
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
Do jutra są wyprzedaże w IM, możesz zadzwonić i spytać się, czy mają Twój rozmiar.
Kolega zamawiał z 4ride.pl kombi i przyszło mu bez problemu, także albo źle trafiłeś, albo on miał farta
Kolega zamawiał z 4ride.pl kombi i przyszło mu bez problemu, także albo źle trafiłeś, albo on miał farta

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
AGV K3 to w zasadzie najniższy model tej marki.
Jak dla mnie kaski AGV zaczynają się dopiero od 500-600zł, niższe modele są jak zabawki dla dzieci.
Poza tym chyba wszystkie modele mają zaj****cie łatwo rysującą się szybkę.
Jak dla mnie kaski AGV zaczynają się dopiero od 500-600zł, niższe modele są jak zabawki dla dzieci.
Poza tym chyba wszystkie modele mają zaj****cie łatwo rysującą się szybkę.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Panie Wiewiór... jak do Boga
Co do sklepu 4ride.pl
StronÄ… www nie sugerujcie siÄ™, jest to bardziej jako katalog opcji kupna i nie odzwierciedla faktycznego ich stanu.
Byłem tam i jak przychodzi dostawa to troche tego mają.
AGV mają kiepskie szybki (no chyba, że coś się poprawiło), jeszcze sharka masz
Tak jak wiewiórka napisał, w sklep.scigacz.pl możesz bardzo fajny kask dorwać w rozsądnych pieniądzach
Polecam

Co do sklepu 4ride.pl
StronÄ… www nie sugerujcie siÄ™, jest to bardziej jako katalog opcji kupna i nie odzwierciedla faktycznego ich stanu.
Byłem tam i jak przychodzi dostawa to troche tego mają.
AGV mają kiepskie szybki (no chyba, że coś się poprawiło), jeszcze sharka masz
Tak jak wiewiórka napisał, w sklep.scigacz.pl możesz bardzo fajny kask dorwać w rozsądnych pieniądzach
Polecam
- hubi199
- Bywalec
- eduardo01
- Świeżak
Ale dlaczego uparłeś się na AGV? Vergon dobrze prawi, ja sam nie miałem AGV, ale wielu moich znajomych miało i każdy był tak samo porysowany.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Nie sądzę żeby szybka zagrażała bezpieczeństwu, ale będzie Cie wkurzać.
PS do olek21: RSI w tej grupie jest najwyższym modelem. Jak masz kase na RSI to obczaj HJC FG-15.
PS do olek21: RSI w tej grupie jest najwyższym modelem. Jak masz kase na RSI to obczaj HJC FG-15.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Moje szyba w AGV po sezonie też jest widocznie porysowana, jakby robale ją rysowały
Ale tragedii nie ma, widoczność podczas jazdy to nie zmniejsza. Zresztą, w sezonie i tak te mikroryski nie mają znaczeni bo jest ufajdana w robactwie.
Co do jazdy pod słońce to z uwagi na wszelkie antyodbłyśniki czy coś tam jest lepiej niż z podniesioną szybą

Co do jazdy pod słońce to z uwagi na wszelkie antyodbłyśniki czy coś tam jest lepiej niż z podniesioną szybą

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Wracając w tamtym roku z Eurotripa jechaliśmy 2 dni w deszczu zarówno ja (HJC IS16) jak i kumpel, z którym jechałem (AGV Stealth Grifo) przecieraliśmy non stop szyby dłonią bo mieszanina błota z wodą spod samochodów potrafiła u***ać szybkę w 10 sekund tak, że mieliśmy zero widoczności.
Efekt był taki, że szyba w AGV wyglądała jak by się ktoś nad nią znęcał grubym papierem ściernym a na mojej przybyły może z 3 rysy.
Dodam, że AGV był kupiony nówka na początku tamtego sezonu a mój był 1 sezon starszy a szyba dalej wygląda 1000 razy lepiej od AGV
Od tamtej pory nawet nie patrzÄ™ na AGV.
Efekt był taki, że szyba w AGV wyglądała jak by się ktoś nad nią znęcał grubym papierem ściernym a na mojej przybyły może z 3 rysy.
Dodam, że AGV był kupiony nówka na początku tamtego sezonu a mój był 1 sezon starszy a szyba dalej wygląda 1000 razy lepiej od AGV
Od tamtej pory nawet nie patrzÄ™ na AGV.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości