Yamaha YZF R125 Stunt ???
• Strona 1 z 1
Yamaha YZF R125 Stunt ???
Siemka
Mam pytanie chcę zakupić motor do stunt'u o pojemności 125 ccm. Czy Yamaha YZF R125 to dobre moto do stunt'u. Czy poradzi sobie w tym sporcie. Wiem że większość zależy od osoby która jeździ tym moto.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Mam pytanie chcę zakupić motor do stunt'u o pojemności 125 ccm. Czy Yamaha YZF R125 to dobre moto do stunt'u. Czy poradzi sobie w tym sporcie. Wiem że większość zależy od osoby która jeździ tym moto.
Z góry dziękuję za odpowiedzi

- Bartexrs
- Świeżak
Co z tego ze sie lepiej prezentuje, jak po miesiącu to będzie juz wizualna padaka?
Na wygląd nie patrz, tylko na stan techniczny.
Najlepiej szukaj jakiejś po szlifie, bo są tańsze :p A jak nie to szukaj normalnego i sprzedaj plastiki. Będzie na HB, stelaż, zębatkę i inne przeróbki
Nadać sie do stuntu na pewno nada

Najlepiej szukaj jakiejś po szlifie, bo są tańsze :p A jak nie to szukaj normalnego i sprzedaj plastiki. Będzie na HB, stelaż, zębatkę i inne przeróbki

Nadać sie do stuntu na pewno nada

-
Arturo925 - Stały bywalec
Akurat z kasą na przeróbki nie będzie problemu. Bo będę sprzedawał motor którym teraz jeżdżę(aprilie rs 50 z 1995 i mam ją przerobioną na psa ale ona nie zbyt radzi sobie w tym sporcie) i część kasy ze sprzedaży pójdzie na przeróbki. A co do plastików to bym je zdjął bo przeszkadzały by w zamontowaniu klatki.
- Bartexrs
- Świeżak
na pewno się nada, a jak jeszcze zmienisz zębatki i inne to na pewno wyrwiesz. Yamaha jak najbardziej się do tego nadaje. Pozdrawiam i życzę postępów ;D
LwG
LwG
~Allan~
-
MrBushiKouei - Świeżak
-
Kirgeron - Świeżak
C-bool napisał(a):Nie sprzęt lecz technika robi z ciebie zawodnika!
Do stuntu w 125 to lepiej jakieś supermoto.
prawda... a najlepiej jakby udało ci się przetestować sprzęcik który bierzesz pod uwagę, żeby zobaczyć czy ci się spodoba... i jak organoleptycznie sprawdzisz to się decyduj
- hubbi
- Świeżak
swoją drogą arturo podeślij jakiś filmik z Twoją jazdą. Sam bawię się w stunt na rowerze i jestem ciekaw co potrafisz 

how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
• Strona 1 z 1