Zobacz wÄ…tek - Uszkodzona GPZ 500
NAS Analytics TAG

Uszkodzona GPZ 500

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Uszkodzona GPZ 500

Postprzez ArekGepezet » 27/1/2012, 16:06

Witam wszystkich forumowiczow,

Jako ze jestem nowy na forum i tez nie znam sie jeszcze za bardzo na jednosladach chcialbym zaczerpnąć opini u was. Mianowicie w mojej gpzecie skrzywione jest przednie koło i kierownica wzgledem niego. Wydaje mi sie ze sama felga jest prosta, zauważyłem jednak że lagi są wykrzywione względem siebie w taką lekką literę X. I pytanie moje takie czy mogą być to lagi wykrzywione same w sobie czy raczej jest to półka kierownicy? Bo zastanawia mnie czy bede musial kupowac nowe lagi czy tez moze naprawic półkę. Motocykl w tym momencie nie jest sprawny na tyle by przejechac nawet metr bo kolo ociera o blotnik i jest skrzywione o te kilka ładnych stopni. Moze ktos mial podobny problem i sie podzieli doświadczeniem? Wiem ze być może ciężko sobiwe to wyobrazić więc jeśli ktoś bedzie zainteresowany mogę wysłać foty na maila. Z góry dziekuje :)
ArekGepezet
Świeżak

Postprzez Szuma_ » 27/1/2012, 17:29

Wrzuć foty tutaj, bo to jak wróżenie z fusów. Nie widzimy tego to nie możemy ocenić. Masz sprzęta pod nosem to rozbierz czache, zegary itd i może sam coś zobaczysz.
Szuma_
Świeżak

Postprzez ArekGepezet » 28/1/2012, 14:01

Postaram się wrzucić coś więcej po weekendzie bo aktualnie nie ma mnie na miejscu.
ArekGepezet
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê