monotoring gps
• Strona 1 z 1
monotoring gps
Zna ktos tani i dobry monitoring gps motocykla.
Dla aut jest sporo firm to montujących, może ktoś już ma w moto taki zestaw i moze cos polecic/ostrzec?
pozdr
Dla aut jest sporo firm to montujących, może ktoś już ma w moto taki zestaw i moze cos polecic/ostrzec?
pozdr
- darnoko
- Świeżak
ja polecam kupic dobry telefon ;D i programów jest sporo. ja mam htc na androidzie i uzywam np endomondo. zapamietuje cała trase, potem mozna ją odtworzyc na googlemaps, pokazuje prędkosci, dystanse itp itd
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
henio12323, pozwolę sobie podłączyć się pod temat. Używasz jakiegoś pokrowca dedykowanego na motocykl czy nie? W rękawicach idzie obsługiwać no i widzisz coś jak słonko przyświeca? Sam myślę o patencie z telefonem, jeżdżę w każdych warunkach.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
tego programu akurat nie testowałem jeszcze z moto. ale testowałem to podczas jazdy na rowerze i sie sprawdziło ;P ( na moto tez sie sprawdzi ;d ) wczesniej miałem program rysujący wykres prędkosci i z niego korzystałem często. ja tam telefon zawsze trzymam w kieszeni
a trasa sie nabija. bo chyba o to wam chodzi mówiąc o monitorowaniu ?
zawsze mozna kupic trzymak i zamocowac pod kierownice - ja tak niezrobie bo w crossówce na to miejsca nie ma ;P

zawsze mozna kupic trzymak i zamocowac pod kierownice - ja tak niezrobie bo w crossówce na to miejsca nie ma ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
dokładnie, chodzi o monitoring jak ktoś go weźmie na niepytaną przejażdżkę..
widziałem ze mozna tanio kupic taryfe data za 10zl /mies albo prepaida za 25zl/rok i miec transfer.
potrzeba tylko pewnego urzadzenia co by wysylalo pozycje z GSM lub gps(jesli ma fixa akurat).
Polecacie jakies?
widziałem ze mozna tanio kupic taryfe data za 10zl /mies albo prepaida za 25zl/rok i miec transfer.
potrzeba tylko pewnego urzadzenia co by wysylalo pozycje z GSM lub gps(jesli ma fixa akurat).
Polecacie jakies?
- darnoko
- Świeżak
nie jestem pewien ale gdzies już tutaj o tym czytałem, poszukaj gdzies tutaj musi o tym być na 80%.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości