MOTOCYKL MOIM MARZENIEM!!!historia o "komarku"
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
maciejka69 - Stały bywalec
Fajnie sie czyta Twoja historie i jesli jest prawdziwa bo duzo popaprancow
tu potrafi zmyslac to spoko zaradny chlop jestes.
Pojecie jednak o motocyklach masz znikome. Zastanow sie czy chcesz kupic motocykl ktory moze Cie powiesc a nie ty nim pojedziesz. Jezeli szanujesz swoja prac i zdrowie to zacznij od mniejszej pojemnosci 500cc lub 600 ale nie sporta w nakedzie. Wywrotka mnie boli nawet gleba parkingowa i mowa jest o kosztach naprawy. Malowanie owiewek na porzadnie to kupa kasy.
Pozdrawiam Seba.

Pojecie jednak o motocyklach masz znikome. Zastanow sie czy chcesz kupic motocykl ktory moze Cie powiesc a nie ty nim pojedziesz. Jezeli szanujesz swoja prac i zdrowie to zacznij od mniejszej pojemnosci 500cc lub 600 ale nie sporta w nakedzie. Wywrotka mnie boli nawet gleba parkingowa i mowa jest o kosztach naprawy. Malowanie owiewek na porzadnie to kupa kasy.
Pozdrawiam Seba.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Zgadzam się z Sebą. Wydajesz się spoko. Jest tu troszkę tematów pt. "co na pierwsze moto". Kup sobie jakąś 500 w nakedzie na początek, a po przećwiczonym sezonie lub dwóch będziesz gotowy żeby spróbować sporta
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Panie Wiewiórka - nie poznaję Pana!
Chyba że po prostu ironia była bardzo łagodna...
Autorze tematu - zamiast odkładać kasę, bierz to co masz, rób kurs i zacznij jeździć na czymkolwiek. Rozpoczniesz spełnianie marzeń, bo samymi marzeniami doświadczenia potrzebnego do ujeżdżania R1 nie zdobędziesz...
Chyba że po prostu ironia była bardzo łagodna...
Autorze tematu - zamiast odkładać kasę, bierz to co masz, rób kurs i zacznij jeździć na czymkolwiek. Rozpoczniesz spełnianie marzeń, bo samymi marzeniami doświadczenia potrzebnego do ujeżdżania R1 nie zdobędziesz...
-
Pan Jasiek - Świeżak
Ja tez szukam teraz mojego własnego pierwszego moto...
I myśle sobie, ze jeśli wziął bym R1 to już innego nie kupię...
Bo albo: mi sie znudzi i nie zejde "nizej"/sie zabije na nim/będzie za mocny dla mnie i będę musiał go sprzedać*
(*) nie potrzebne skreślić
Wiec weź coś słabszego byś mógł sie uczyć i piąć coraz wyżej w doświadczeniu motocyklowym. A mniejszy tez pozwoli Ci "wyrwać sie od codzienności"
OT
... Aż strach sie o coś czasem na scigaczu.pl zapytać ...
70% ludzi urodziło sie z moto zamiast łożyska ...
...Każdy sie może pomylić ... Edukujcie nas świeżaków cierpliwie, abyśmy tez kiedyś sie komuś odwdzieczyli tym samym...
Teraz ja sie rozpisalem
ps Pan_wiewiorka: fajnie Cię ponownie "usłyszeć"
I myśle sobie, ze jeśli wziął bym R1 to już innego nie kupię...
Bo albo: mi sie znudzi i nie zejde "nizej"/sie zabije na nim/będzie za mocny dla mnie i będę musiał go sprzedać*
(*) nie potrzebne skreślić
Wiec weź coś słabszego byś mógł sie uczyć i piąć coraz wyżej w doświadczeniu motocyklowym. A mniejszy tez pozwoli Ci "wyrwać sie od codzienności"

OT
... Aż strach sie o coś czasem na scigaczu.pl zapytać ...
70% ludzi urodziło sie z moto zamiast łożyska ...
...Każdy sie może pomylić ... Edukujcie nas świeżaków cierpliwie, abyśmy tez kiedyś sie komuś odwdzieczyli tym samym...
Teraz ja sie rozpisalem

ps Pan_wiewiorka: fajnie Cię ponownie "usłyszeć"

-
sg1 - Świeżak
Maciejka69 uroki starych wyjadaczy z forum. Boja sie na babe napyskować w domu to sie wyżywają na forum. Fakt Faktem pomyłka z Yamaha R1 o pojemnosci 600cm woła o pomste do nieba albo Georga w Busha. A przecież Google nie boli...
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Jesli nikt sie nie obrazi dodam cos od siebie Kolego wszyscy ci tutaj dobrze radza bo na pierwsze moto to i MZ250 bedzie dla ciebie miała super osiagi, kiedys gdzies (chyba na ścigaczu) znalazłem fajne powiedzenie "kupuje sportowego litra i nie bede odwijał, czyli pie rdolenie o szopenie" mysle ze to ci zobrazuje twój rozsadek i spokojna jazde.
pzdr dla wszystkich motocyklistów tych obecnych i "przyszłych"
pzdr dla wszystkich motocyklistów tych obecnych i "przyszłych"
-
GhostRiderWlkp - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości