Miejsce do ćwiczeń - Warszawa
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Miejsce do ćwiczeń - Warszawa
Pewnie często gdzieś ćwiczycie triki czy doszkalacie się w jeździe, pytanie tylko gdzie? Szukam jakiegoś placu lub dobrej drogi tak zeby poćwiczyć sobie w spokoju, a nie straszyc ludzi wyciem silnika. Na pewno są takie miejsca w warszawie, podzielcie się 

-
Qba - Świeżak
Re: Miejsce do ćwiczeń - Warszawa
Qba napisał(a):Pewnie często gdzieś ćwiczycie triki czy doszkalacie się w jeździe, pytanie tylko gdzie? Szukam jakiegoś placu lub dobrej drogi tak zeby poćwiczyć sobie w spokoju, a nie straszyc ludzi wyciem silnika. Na pewno są takie miejsca w warszawie, podzielcie się
Polecam wyścigi konne na służewcu.
- MATZ
- Świeżak
Ups sory chyba nie bylem tam jeszcze
Ja mam swoja prosta ok 1km .Miejscowosc Pilaszkow,trasa rownolegla do trasy nr 2 na Poznan.Mini film z odcinka ok 300m do zakretu bardzo łagodnego potem nastepny dłuuugi prosty kawał asfaltu,co wazne zadnych skrzyzowan,drzew i widok na pola ze nawet jak zajac bedzie biegł to bedzie go widac z daleka.
http://mlosek.republika.pl/100_0065.AVI (otwórz link)

http://mlosek.republika.pl/100_0065.AVI (otwórz link)
Kawasaki Zx 10R 2004r
-
Lumiere - VIP Åšcigacz.pl
Byłem ostatnio na szkoleniu pod nazwą "Akademia jazdy". Program składał się z trzech trzygodzinnych etapów na których były przerabiane poszczególne elementy zaawansowanej techniki jazdy (jak np. hamowanie awaryjne, przeciwskręt, test łosia (gwałtowne omijanie przeszkody), techniki głębokiego składania się w zakręt, hamowanie w zakręcie i hamowanie awaryjne w zakręcie). Poza tym pod koniec każdego etapu były przejazdy kontrolne po ustalonej trasie z pomiarem czasu.... naprawde duzo mozna bylo sie nauczyć i przetrenować[/b], a potem obejrzeć to jeszcze na ekranie bo wszystkie przejazdy były nagrywane, no i oczywiśce posmigać pod koniec z każdego etapu.
Wszytsko odbywało się na lotnisku na Bemowie na terenie autodromu Automobilklubu Polskiego.
Naprawde polecam!
Ps. Jakby ktos reflektował to tu jest nr do gościa który to prowadzi: 0-695-344-388
Wszytsko odbywało się na lotnisku na Bemowie na terenie autodromu Automobilklubu Polskiego.
Naprawde polecam!
Ps. Jakby ktos reflektował to tu jest nr do gościa który to prowadzi: 0-695-344-388
-
Ryba - Świeżak
Lowlo nie wiem jak motocykle ale na samochody 2 etapy 600 zł
z tego co siÄ™ orientuje
muszę przyznać, że mieszkam obok lotniska i pierwsze słyszę żeby była też akademia jazdy na moto ... może jakaś nowość
z tego co siÄ™ orientuje
muszę przyznać, że mieszkam obok lotniska i pierwsze słyszę żeby była też akademia jazdy na moto ... może jakaś nowość

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Droga na Konstncin.Dojeżdżacie do ronda.I na rondzie prosto.Potem pierwsza w lewo i do końca.I macie po prawej pustą drogę,bez latarnii.Zero policji.Zero słupów.Pusta łąka....
(otwórz link)
To moje pierwsze kroki jeśli chodzi o stopale.Nie ma na co patrzeć żenada.Ale miejscówę macie przynajmniej.

To moje pierwsze kroki jeśli chodzi o stopale.Nie ma na co patrzeć żenada.Ale miejscówę macie przynajmniej.
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
Kaja napisał(a):Gepard ... a co Ty tu robisz?![]()
łelkom bak, tylko proszę bez wyzwisk
A tak sobie wpadłem.... na momencik.Pogoda do bani to sobie żegluję po necie i tak mnie przyniosło...
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
SzpiceR napisał(a):Gepard co to za moto ?? niemoge skojarzyc
No jak to.GS 500 oczywiście

-
Gepard - Świeżak
Dałbyś jakiś dokładniejszy namiar.
Na mapie nie widać żadnego ronda.
Na mapie nie widać żadnego ronda.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości