[Aktualności] Cyril Despres i Paulo Gonclaves - w...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Cyril Despres i Paulo Gonclaves - w...
Dyskusja na temat: Cyril Despres i Paulo Gonclaves - w środowisku wrze!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cyril Despres i Paulo Gonclaves - w środowisku wrze!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cyril Despres i Paulo Gonclaves - w środowisku wrze!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobrze ,że ktoś w końcu opisał ten cały incydent. W oficjalnych relacjach nikt nawet nie raczył wspomnieć o "wspaniałym" postępowaniu Despresa. Wyścig wyścigiem ,ale podstawowe zasady fair-play nie powinny schodzić na dalszy plan.<br><hr>Lex
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie od dziś. a ktoś zauważył, jak peterhansel wczoraj potrącił motocyklliste? czy tylko ja? <a href="http://www.youtube.com/watch?v=0mYnGyHX9OY" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=0mYnGyHX9OY</a><br><hr>hhhKomentatorzy napisał(a):Boczo, litości, sprowadzasz ścigacza do poziomu pudeka... <br><hr>GrzmotSkotnicki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W anglojęzycznym eurosporcie komentator zauważył że należy mu się za to dyskwalifikacja, tak jak rosjanom z kamaza.<br><hr>barteamKomentatorzy napisał(a):Boczo, litości, sprowadzasz ścigacza do poziomu pudeka... <br><hr>GrzmotSkotnicki<br>Komentatorzy napisał(a):nie od dziś. a ktoś zauważył, jak peterhansel wczoraj potrącił motocyklliste? czy tylko ja? <a href="http://www.youtube.com/watch?v=0mYnGyHX9OY" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=0mYnGyHX9OY</a><br><hr>hhh<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mu = Peterhanselowi<br><hr>barteamKomentatorzy napisał(a):Boczo, litości, sprowadzasz ścigacza do poziomu pudeka... <br><hr>GrzmotSkotnicki<br>Komentatorzy napisał(a):nie od dziś. a ktoś zauważył, jak peterhansel wczoraj potrącił motocyklliste? czy tylko ja? <a href="http://www.youtube.com/watch?v=0mYnGyHX9OY" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=0mYnGyHX9OY</a><br><hr>hhh<br>Komentatorzy napisał(a):W anglojęzycznym eurosporcie komentator zauważył że należy mu się za to dyskwalifikacja, tak jak rosjanom z kamaza.<br><hr>barteam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Despres powinien być czujny.To co zrobił to przynajmniej kwalifikuje go na zbiorowe łojenie przez wyposzczonych beduinów.Na pustyni nie zostawia się towarzyszy... <br><hr>socjolog -patolog
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale pierdzielicie. To jest WYÅšCIG! A nie przyjacielskie spotkanie w knajpie! Cyril to maszyna do wygrywania i bardzo dobrze, ze tak zrobil.<br><hr>Enigma
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mała uwaga, to nie jest wyścig, tylko rajd.<br><hr>AupauKomentatorzy napisał(a):Ale pierdzielicie. To jest WYŚCIG! A nie przyjacielskie spotkanie w knajpie! Cyril to maszyna do wygrywania i bardzo dobrze, ze tak zrobil.<br><hr>Enigma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tylko następnym razem jak się zakopie w gnoju to już mu raczej nikt nie pomoże i wtedy maszyn do wygrywania może się zaciąć....<br><hr>grzaskiKomentatorzy napisał(a):Ale pierdzielicie. To jest WYŚCIG! A nie przyjacielskie spotkanie w knajpie! Cyril to maszyna do wygrywania i bardzo dobrze, ze tak zrobil.<br><hr>Enigma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wygrana to nie wszystko trzeba jeszcze umieć sie cieszyć z wygranej , w tej sytuacji dla mnie jak i pewnie dla wielu innych wygranym jest Paulo Gonclaves<br><hr>antycyrillKomentatorzy napisał(a):Ale pierdzielicie. To jest WYŚCIG! A nie przyjacielskie spotkanie w knajpie! Cyril to maszyna do wygrywania i bardzo dobrze, ze tak zrobil.<br><hr>Enigma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wiem jak wy ale ja słyszałem ze na dakarze poznaje sie prawdziwych ludzi/ przyjaciół.....czy jak jedziemy droga i widzimy iinnego motocykliste to nie machamy do siebie nie ostzregamy przed palami a tu co ?? Gonclaves pomógł cyrylowi a ten odjechał a co Gonclaves gorszy do niego?... niiczym jak ten kierowca co sie zakopał w rzece i zadna ciężaróka nie chciała sie zatrzymac i go wyciagnc ( z minute trwało wyciaganie), całe szczęscie hołek miał wiecej szczesciai jakis motocyklista pomógł mu samochód przewrócic po dachowaniu...<br><hr>bzyczek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z takim podejściem do życia nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Tobie jak najszybszego dotarcia na metę.<br><hr>GGKomentatorzy napisał(a):Ale pierdzielicie. To jest WYŚCIG! A nie przyjacielskie spotkanie w knajpie! Cyril to maszyna do wygrywania i bardzo dobrze, ze tak zrobil.<br><hr>Enigma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pięknie to ująłeśKomentatorzy napisał(a):Ale pierdzielicie. To jest WYŚCIG! A nie przyjacielskie spotkanie w knajpie! Cyril to maszyna do wygrywania i bardzo dobrze, ze tak zrobil.<br><hr>Enigma<br>Komentatorzy napisał(a):Z takim podejściem do życia nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Tobie jak najszybszego dotarcia na metę.<br><hr>GG<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszyscy zauważyliśmy, ale najciekawsze jest jak nagle wszystkie oficjalne (francuskie) media ucięły temat kary dla Peterhansela, pomimo że internetowe fora wrą.<br><hr>PeyoKomentatorzy napisał(a):Boczo, litości, sprowadzasz ścigacza do poziomu pudeka... <br><hr>GrzmotSkotnicki<br>Komentatorzy napisał(a):nie od dziś. a ktoś zauważył, jak peterhansel wczoraj potrącił motocyklliste? czy tylko ja? <a href="http://www.youtube.com/watch?v=0mYnGyHX9OY" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=0mYnGyHX9OY</a><br><hr>hhh<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przydałby się protest pod francuską ambasadą. Może Ścigacz.pl zapoda temat? Zobaczymy ilu będzie chętnych?
Bardzo wkurza ta cisza w mediach, nawet youtube zablokował możliwość komentowania filmików z tym jak Despres nie pomaga Gonclavesowi oraz jak Peterhansel potrąca bikera w rzece.<br><hr>Papa
Bardzo wkurza ta cisza w mediach, nawet youtube zablokował możliwość komentowania filmików z tym jak Despres nie pomaga Gonclavesowi oraz jak Peterhansel potrąca bikera w rzece.<br><hr>Papa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po Dakarze 2012 będziemy mieli pewność, czy jet to rajd dla Prawdziwych Twardzieli którzy potrafią powiedzieć "mam w d***e wygrany etap, liczy się tylko nieśmiertelność" czy raczej jest to impreza dla szybkich sk*****li którzy własną babkę zostawiliby na pustyni byle tylko zdobyć cenne 5 minut.
Szczerze mówiąc to ja straciłem serce dla Dakaru i to dzięki ludziom dla których fair play nie jestwarte pięciu minut.<br><hr>Tomek Sikora
Szczerze mówiąc to ja straciłem serce dla Dakaru i to dzięki ludziom dla których fair play nie jestwarte pięciu minut.<br><hr>Tomek Sikora
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może i nie jest to zbyt uprzejme, ale życzę Ci, żebyś kiedyś stanął na miejscu Gonclaves`a<br><hr>RolandKomentatorzy napisał(a):Ale pierdzielicie. To jest WYŚCIG! A nie przyjacielskie spotkanie w knajpie! Cyril to maszyna do wygrywania i bardzo dobrze, ze tak zrobil.<br><hr>Enigma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości