pomocy !!!! suzuki RF 600
• Strona 1 z 1
pomocy !!!! suzuki RF 600
witam serdecznie wszystkich fanów motocykli. proszę o pomoc mam problem z suzuki rf600 1997r Mianowice na zimnym silniku dziwnie zapala,tak kreci kreci kreci i zapala ale jak by na obroty nie może wejść a jest na ssaniu??? jak już się rozgrzeje pali od strzała od razu??? co to może być podejrzewam ze świece ale czy to jest możliwe p\??? pozdrawiam :D
- mako231
- Świeżak
a jak z luzami zaworowymi ? zaglądałeś tam kiedys ? :d
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Sprawdz przewody wysokiego napiecia i świece.Odpal moto i zobacz które kolektory rozgrzewaja sie szybciej.Jesli którys jest zimny to mozesz przemienic swiece i zobaczysz czy to wina swiec czy przewodów.
CB 400N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
- baktus
- Świeżak
panowie jeszcze nie sprawdzałem nic ponieważ zrobiło mi się to po raz pierwszy dla tego odraz zapytałem na forum żeby nie uszkodzić czegoś.
dziękuje za rady w poniedziałek będę w domu i od razu sprawdzę które kolektory się najpierw rozgrzewają wtedy przemienię świece i zobaczymy czy tak samo jeśli nie to wyjdzie ze świece a jeśli wyjdzie ze nadal tak to wtedy zobaczymy z przewodami ale myślę ze przewody odpadają ponieważ jak się rozgrzeje to pali super wiec przewody odpadają.
dziękuje za rady w poniedziałek będę w domu i od razu sprawdzę które kolektory się najpierw rozgrzewają wtedy przemienię świece i zobaczymy czy tak samo jeśli nie to wyjdzie ze świece a jeśli wyjdzie ze nadal tak to wtedy zobaczymy z przewodami ale myślę ze przewody odpadają ponieważ jak się rozgrzeje to pali super wiec przewody odpadają.
- Jedz tak żeby śmierć cie nie dogoniła..
RF!!!!!!!!
RF!!!!!!!!
- mako231
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości