Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Ktoś wymusił ci pierwszeństwo? Gaz do..
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Ktoś wymusił ci pierwszeństwo? Gaz do..

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 10/1/2012, 23:10

Komentatorzy napisał(a):Jak ten koleś uważa że ktoś mu drogę zajechał to chyba jest idiotą i w ogóle nie patrzy na to co się na drodze dzieje.
To normalne że ludzie pasy zmieniają, normalne że zawsze ostatni cymbał na czerwonym wskakuje, dlatego jedzie się wolniej, tak by cie widzieli, nie leci sie z pod swiatel wystrzalem bo zawsze jakis idiota przelatuje a jak sie widzi ze ktos dalej pas zmienia to sie go wpuszcza, bo nikt zapierdalajacej dzidy nie widzi w lusterku<br><hr>a<br>
Komentatorzy napisał(a):jeżeli uważasz że to normalne śmigać na czerwonym, to się zastanawiam ilu jeszcze ludzi tak myśli ?
gość nie ma prawa wjeżdżać na skrzyżowanie jak jest czerwone. <br><hr>d<br>
od normalności to jest dalekie i nie napisałem nigdzie że to jest normalne, ale normalne jest założenie że jak jeździsz po kraju idiotów to, że któryś z nich na krzywy ryj jeszcze na końcówce ci śmignie.
Jakbym tego nie zakładał to już bym chyba nie żył, bo niemal codziennie widzę debila który już na czerwonym jako ostatni przelatuje przez skrzyżowanie i zwyczajnie nie ruszam z tego powodu na pełnej piździe z pod świateł a przynajmniej robię to jak się upewnię że debila nie ma, natomiast na filmiku jak wół to widać i trzeba być kretynem żeby wyć silnikiem na widok idioty.<br><hr>a
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/1/2012, 23:15

Komentatorzy napisał(a):Jak ten koleś uważa że ktoś mu drogę zajechał to chyba jest idiotą i w ogóle nie patrzy na to co się na drodze dzieje.
To normalne że ludzie pasy zmieniają, normalne że zawsze ostatni cymbał na czerwonym wskakuje, dlatego jedzie się wolniej, tak by cie widzieli, nie leci sie z pod swiatel wystrzalem bo zawsze jakis idiota przelatuje a jak sie widzi ze ktos dalej pas zmienia to sie go wpuszcza, bo nikt zapierdalajacej dzidy nie widzi w lusterku<br><hr>a<br>
Komentatorzy napisał(a):jeżeli uważasz że to normalne śmigać na czerwonym, to się zastanawiam ilu jeszcze ludzi tak myśli ?
gość nie ma prawa wjeżdżać na skrzyżowanie jak jest czerwone. <br><hr>d<br>
nie do końca się precyzyjnie wyraziłem z tą normalością, oczywiście się z Tobą zgadzam i przyznaję rację, że gość nie ma prawa tego zrobić.
Ale trzeba przyjąć, że tacy są, bo co ci da to że jemu nie wolno jak cie zabije albo pośle w gips, co ci wtedy z tego że jemu nie wolno i że jakieś konsekwencje (a może wacale w tym kraju) poniesie<br><hr>a
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/1/2012, 23:18

Komentatorzy napisał(a):Fajne ale najlepiej działa na pieszych :) Na puszki to wiekszego sensu nie ma bo w są wygluszone. Chyba ze cabrio :)<br><hr>2pac<br>
Komentatorzy napisał(a):na mnie nie działa :P Jeszcze nie spotkałem się z motocyklista który zaryzykowałby kontakt 3stopnia z ponad 100kg mięsiwa na przejściu :) Ale za to nei raz widze jak przeganiają babcie emerytki<br><hr>autor<br>
100kg pipki by dostało dyńke z kasku i rozlożyło się na pasach<br><hr>kamila
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/1/2012, 23:30

lubie to<br><hr>kk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/1/2012, 07:43

Komentatorzy napisał(a):za to modne jest wymuszenie pierwszeństwa..oj ścigacz.pl...ludzie przez to giną na drodze a tu afera że strzelił odcinke na wymuszającego ciekawa kto z was nie klnie pod nosem o mało nie zaliczywszy dzwona w bok auta?<br><hr>Piotr84<br>
Komentatorzy napisał(a):Przecież temu debilowi nikt pierwszeństwa nie wymusił<br><hr>.<br>
Komentatorzy napisał(a):jak nikt mu nie wymusił?? człowieku, gdzie Ty prawo jazdy robiłeś? zakładając, że je masz. gdyby jechał szybciej, to wątpię czy by wyhamował. w kilku momentach może i jest to wymuszanie wyolbrzymione, ale tylko w kilku.<br><hr>mach<br>
On ma racje, właściwie tylko na początku jak głąb na czerwonym wjechał, poza tym to widać gołym okiem, że gość na moto jedzie wyraźnie za szybko, a inni ludzie normalnie jeżdżą, zmieniają pasy.

Ty też człowieku zaraz ciśnieniujesz jak ktoś pas zmienia i ludziom po piętach jeździsz?<br><hr>kamila
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/1/2012, 11:18

Komentatorzy napisał(a):Fajne ale najlepiej działa na pieszych :) Na puszki to wiekszego sensu nie ma bo w są wygluszone. Chyba ze cabrio :)<br><hr>2pac<br>
Komentatorzy napisał(a):na mnie nie działa :P Jeszcze nie spotkałem się z motocyklista który zaryzykowałby kontakt 3stopnia z ponad 100kg mięsiwa na przejściu :) Ale za to nei raz widze jak przeganiają babcie emerytki<br><hr>autor<br>
Mogłbyś miec i 200kg i nic byś nie zdzaiłał ponieważ ja bym moto wkrecił będąc jak najblizej ciebie wiec najpierw byś sie obsrał ze strachu a zanim byś sie zorientował co sie dzieje to ja bym był juz kilka metrów dalej :) I co gonił byś mnie i kompromitował sie przy tym ? :) <br><hr>2pac
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/1/2012, 11:56

To jakiÅ› debil ten koleÅ›. <br><hr>Tomasz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości

na górê