[Aktualności] Niewidzialne motocykle - dzień jak co..
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Niewidzialne motocykle - dzień jak co..
Dyskusja na temat: Niewidzialne motocykle - dzień jak co dzień
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Niewidzialne motocykle - dzień jak co dzień
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Niewidzialne motocykle - dzień jak co dzień
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Co tu komentować... Baran wjechał na czerwonym i potrącił motocyklistę. Jak mnie takie bezmózgi irytują!<br><hr>Kartman256
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda, ze nie jechal stuningowanym Hummerem i nie wyslal tego pajaca do jego boga...<br><hr>Skalpel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w dodatku wcale nie jechali szybko. szkoda gadać o takich pajacach. Dobrze, że "tylko" noga ucierpiała<br><hr>Pablos645
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sorry ale ale wina jest też po stronie motocyklisty - jak sie zapomina o zasadzie ograniczonego zaufania to nie powinno się jeździć motocyklem. Właśnie była zmiana świateł a on nawet nie raczył spojrzeć na skrzyżowaniu w lewo i w prawo chociaż przed momentem co chwilę się bez sensu rozglądał. Miał racje ale to on leży na glebie i kwiczy. Dla mnie każde auto w drodze bocznej to potencjalny pacjent który może ruszyć (wiele razy tak mi się przytrafiło). Powodzenia dla wszystkich i oby udało się takich sytuacji unikać. Pozdrawiam<br><hr>DD
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lepiej niebede komentował ale lepiej zeby mi giry polamal bo jakbym go dogonil to on by wymagał wiekszej opieki lekarskiej niz ja;) <br><hr>czorcz prosto z manety
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wina, nie leży po stronie motocyklisty, kierowca samochodu zapomniał o zasadzie 'prawej ręki' i potrącił motocyklistę. Owszem, chłopaki stawiają na koło, ale jak dookoła nie ma żadnego samochodu. pzdr 600<br><hr>KacperMKS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzwonie zalatwic Ci jakiegos psychologa... takie zachowania powinno sie leczyc.<br><hr>DeVeDeKomentatorzy napisał(a):Szkoda, ze nie jechal stuningowanym Hummerem i nie wyslal tego pajaca do jego boga...<br><hr>Skalpel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co do ograniczonego zaufania w 100% sie zgadzam i ostroznosci na skrzyzowanaich ale tam zadnej zmiany niebylo bylo czyste zielone swiatlo .<br><hr>czorcz prosto z manetyKomentatorzy napisał(a):Sorry ale ale wina jest też po stronie motocyklisty - jak sie zapomina o zasadzie ograniczonego zaufania to nie powinno się jeździć motocyklem. Właśnie była zmiana świateł a on nawet nie raczył spojrzeć na skrzyżowaniu w lewo i w prawo chociaż przed momentem co chwilę się bez sensu rozglądał. Miał racje ale to on leży na glebie i kwiczy. Dla mnie każde auto w drodze bocznej to potencjalny pacjent który może ruszyć (wiele razy tak mi się przytrafiło). Powodzenia dla wszystkich i oby udało się takich sytuacji unikać. Pozdrawiam<br><hr>DD<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie można jednoznacznie stwierdzić, czy patrzył w lewo. Kamera na kasku to jedno(nie wyrocznia) Ja często kątem oka patrzę co się dzieje dookoła mnie. Fakt, że puszka nie miała prawa wjechać na skrzyżowanie. Z okazji Nowego Roku i Nowego Sezonu, Życzę Wszystkim by nigdy nie znaleźli się w podobnej sytuacji. Wiosna już nie daleko. Czekać cierpliwie i nie wariować. Pozdrawiam. <br><hr>gg2115065
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przede wszystkim zwroccie uwage na zachowanie wszystkich ludzi! Nie ma przeklinania, nie ma rzucania sobie do gardel. Koledzy na motocyklach nie chca wieszac kierowcy auta.
Teraz przelozcie to sobie na nasze realia. Zreszta coz... juz po komentarzach widac "jacy to idioci i debile jezdza autami". Szkoda gadac...<br><hr>dren
Teraz przelozcie to sobie na nasze realia. Zreszta coz... juz po komentarzach widac "jacy to idioci i debile jezdza autami". Szkoda gadac...<br><hr>dren
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i jedz tu przepisowo <a href="http://www.youtube.com/watch?v=gU1r_rGfOl8&feature=player_embedded" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=gU1r_rGfOl8&feature=player_embedded</a><br><hr>BAX
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lepiej żeby ten psycholog był dobry w swoim fachuKomentatorzy napisał(a):Szkoda, ze nie jechal stuningowanym Hummerem i nie wyslal tego pajaca do jego boga...<br><hr>Skalpel<br>Komentatorzy napisał(a):Dzwonie zalatwic Ci jakiegos psychologa... takie zachowania powinno sie leczyc.<br><hr>DeVeDe<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przecież tam cały czas świeci zielone bez żadnej zmiany?!<br><hr>RyanKomentatorzy napisał(a):Sorry ale ale wina jest też po stronie motocyklisty - jak sie zapomina o zasadzie ograniczonego zaufania to nie powinno się jeździć motocyklem. Właśnie była zmiana świateł a on nawet nie raczył spojrzeć na skrzyżowaniu w lewo i w prawo chociaż przed momentem co chwilę się bez sensu rozglądał. Miał racje ale to on leży na glebie i kwiczy. Dla mnie każde auto w drodze bocznej to potencjalny pacjent który może ruszyć (wiele razy tak mi się przytrafiło). Powodzenia dla wszystkich i oby udało się takich sytuacji unikać. Pozdrawiam<br><hr>DD<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz racje, w polsce w wypadku ucierpialaby noga, a w nastepstwie cala reszta. W polsce zyja agresywni idioci, ktorzy na kazdym kroku chca sie bic<br><hr>zawKomentatorzy napisał(a):Przede wszystkim zwroccie uwage na zachowanie wszystkich ludzi! Nie ma przeklinania, nie ma rzucania sobie do gardel. Koledzy na motocyklach nie chca wieszac kierowcy auta.
Teraz przelozcie to sobie na nasze realia. Zreszta coz... juz po komentarzach widac "jacy to idioci i debile jezdza autami". Szkoda gadac...<br><hr>dren<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no ale bez rpzesady jezdziesz spokojnie motocyklem na zielonym przez skrzyzowanie a tu ci dom na kołach na czerwonym leci 100 przejezdzajac po tobie pomyslcie <br><hr>czorcz prosto z manetyKomentatorzy napisał(a):Przede wszystkim zwroccie uwage na zachowanie wszystkich ludzi! Nie ma przeklinania, nie ma rzucania sobie do gardel. Koledzy na motocyklach nie chca wieszac kierowcy auta.
Teraz przelozcie to sobie na nasze realia. Zreszta coz... juz po komentarzach widac "jacy to idioci i debile jezdza autami". Szkoda gadac...<br><hr>dren<br>Komentatorzy napisał(a):Masz racje, w polsce w wypadku ucierpialaby noga, a w nastepstwie cala reszta. W polsce zyja agresywni idioci, ktorzy na kazdym kroku chca sie bic<br><hr>zaw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 7 gości