Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> 304 km/h na drodze publicznej - test...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] 304 km/h na drodze publicznej - test...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 20/12/2010, 06:35

Komentatorzy napisał(a):średnie przekłamanie w motocyklach sportowych które sciagają dane z tylnego koła zebatki lub obrotów rosnie proporcjonalnie ze wzrostem predkosci czyli im wiecej jedziesz tym wieksze jest przeklamanie dzieje sie tak dlatego bo tylna opona w motocyklu im szybciej sie jedzie tym bardziej sie slizga:P miedzy innymi .srednie przeklamanie wmoto sportowych przy predkosci maxymalnej która oscyluje w granicach zaluzmy 270 km/h moze dochodzic nawet do 10% albo i wiecej tak jak to ejst w cbr xx hayabusie vtr 1000 zx9r itp itd co do wygladu motocykli haha smiech mnie ogarnia od tych smiesznych komentów piekno motocykkla sportowego okresla stosunek mocy do masy ten stosunek jest tym czym jest piekno kobiety i s1000rr jest najpiekniejsza zdecydowanie :P jej 200 km jest jak d.pa tej siksy co mialem na nia mocno heheheh o kogokolwiek chodzi;) a dla fana sportowych motocykli który rozumie wogole czym sa w wygladzie zewnetrznym najwazniejsza rzecz to aerodynamika -opor powietrza czyt. cx <br><hr>endurofan1<br>
Komentatorzy napisał(a):Pisz po polsku, po tylko pierwsze zdanie zrozumiałem tłuku... Co ma ślizganie się tylnego koła, skoro prędkość mierzy się na przednim? Ponadto deklu masz może z 13 lat bo nie wiesz o tym, że w wypadku ślizgu tylnej gumy miałbyś glebę gwarantowaną... Kto się tu już wypowiada? Kraj idzie na psy, ale ścigacz to już sam nie wiem na co<br><hr>mehow<br>
Komentatorzy napisał(a):Ja mam elektroniczne zegary! Czujnik prekosciomierza jest na zebatce zdawczej! Chyba w komarku ci idzie linka do przedniego koła :D<br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):W Suzuki DR-Z 400 tez idzie z przedniego kola :)<br><hr>abc<br>
Ale DR-Z nie jest superbikiem :D Przynajmniej nie dla mnie :D<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/12/2010, 10:34

prędkość na zegarze a prędkość mierzona np lap timerem albo innym laserowym miernikiem mogą się różnić od siebie więc nie ma o kruszyć kopii - wszystko zależy od warunków pomiaru, aparatu mierzącego i osoby co to obsługuje (zarówno moto jak i urządzenie zewnętrzne), co w sumie może dać różne wyniki<br><hr>pawulon182
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/12/2010, 11:48

Komentatorzy napisał(a):prędkość na zegarze a prędkość mierzona np lap timerem albo innym laserowym miernikiem mogą się różnić od siebie więc nie ma o kruszyć kopii - wszystko zależy od warunków pomiaru, aparatu mierzącego i osoby co to obsługuje (zarówno moto jak i urządzenie zewnętrzne), co w sumie może dać różne wyniki<br><hr>pawulon182<br>
laptimer jak sama nazwa wskazuje mierzy czas a nie predkosc<br><hr>abc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/12/2010, 18:02

Komentatorzy napisał(a):Ja odrazu wiedziałem ze ten motocykl to bedzie kosa! Żadna akcja serwisowa nie zniecheci mnie do tego motocykla w przyszłosci :)<br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):czy to taka rewelacja przecież Yamaha R1 z 1998 wyciąga 310km/h ;]<br><hr>breakneck<br>
Komentatorzy napisał(a):kolego pewnie nawet FZR 1000 z 92 roku wyciaga 340km/h. Zależy tylko z której góry ją zrzucisz :-/ Zastanów sie najpierw co piszesz..<br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):proszę Yamaha R1 310km/h <a href="http://www.speedyshare.com/files/25754269/53668045.jpg" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.speedyshare.com/files/25754269/53668045.jpg</a><br><hr>breakneck<br>
<a href="http://www.need4speed.ws/top-speed/R1_308/Yamaha-1000-R1-Full-Power-308-kmh.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.need4speed.ws/top-speed/R1_308/Yamaha-1000-R1-Full-Power-308-kmh.html</a> Yamaha R1 rn04 308km/h;]<br><hr>breakneck
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/1/2011, 17:28

A ZX12R osiąga 300km/h w 1000metrów. ale co o tym moga wiedzieć idioci na gównach R1 :D gadacie ze licznik przekłamuje bo kawa osiągnęła 304, ale jak by jakimś cudem R1 tak pojechała to by wszyscy pisali ze tak było,jest autentyczne itp. ps dzwięk silnika r1 to jeszcze ujdzie na wsi ale dżwięk r6 (wirówki do skarpet) doprowadza mnie do szału!<br><hr>HULK ZX10R
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/12/2011, 15:55

Komentatorzy napisał(a):średnie przekłamanie w motocyklach sportowych które sciagają dane z tylnego koła zebatki lub obrotów rosnie proporcjonalnie ze wzrostem predkosci czyli im wiecej jedziesz tym wieksze jest przeklamanie dzieje sie tak dlatego bo tylna opona w motocyklu im szybciej sie jedzie tym bardziej sie slizga:P miedzy innymi .srednie przeklamanie wmoto sportowych przy predkosci maxymalnej która oscyluje w granicach zaluzmy 270 km/h moze dochodzic nawet do 10% albo i wiecej tak jak to ejst w cbr xx hayabusie vtr 1000 zx9r itp itd co do wygladu motocykli haha smiech mnie ogarnia od tych smiesznych komentów piekno motocykkla sportowego okresla stosunek mocy do masy ten stosunek jest tym czym jest piekno kobiety i s1000rr jest najpiekniejsza zdecydowanie :P jej 200 km jest jak d.pa tej siksy co mialem na nia mocno heheheh o kogokolwiek chodzi;) a dla fana sportowych motocykli który rozumie wogole czym sa w wygladzie zewnetrznym najwazniejsza rzecz to aerodynamika -opor powietrza czyt. cx <br><hr>endurofan1<br>
Komentatorzy napisał(a):Pisz po polsku, po tylko pierwsze zdanie zrozumiałem tłuku... Co ma ślizganie się tylnego koła, skoro prędkość mierzy się na przednim? Ponadto deklu masz może z 13 lat bo nie wiesz o tym, że w wypadku ślizgu tylnej gumy miałbyś glebę gwarantowaną... Kto się tu już wypowiada? Kraj idzie na psy, ale ścigacz to już sam nie wiem na co<br><hr>mehow<br>
Komentatorzy napisał(a):Ja mam elektroniczne zegary! Czujnik prekosciomierza jest na zebatce zdawczej! Chyba w komarku ci idzie linka do przedniego koła :D<br><hr>Ghost<br>
we wszystkich docati tez idzie z przedniego:)<br><hr>pip9i
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê