kamizelka+żółw od alpiny
• Strona 1 z 1
kamizelka+żółw od alpiny
witam. Będąc ostatnio przy okazji w inter motorsie, natrafiłem się na kamizelkę z żółwiem od alpiny. W sumie nie zainteresowało mnie to na początku tak bardzo ale teraz tak myślę że taka kamizelka będzie bardziej stabilna podczas upadku niż zwykły żółw na szelkach. Wie któs może jak się takowa kamizelka nazywa i ile kosztuje? Z chęcią bym wysłuchał jakis opini o niej. Szukalem oczywiście na alledrogo i na stronie IM ale nie znalazłem nic.
-
k9aro3l - Stały bywalec
deejayslonio napisał(a):Miałeś na myśli buzzer?
http://allegro.pl/zbroja-street-fighter ... 07721.html
Przecież napisałem że od alpiny= alpinestars
Ale dzięki za odpowiedź, już znalazłem. Jest to Alpinestars Track VestAlpinestars, ma ktoś to cudo może ?
-
k9aro3l - Stały bywalec
Ten żółw na kamizelce wygląda jak zwykły bionic a ten delikatnie mówiąc to w testach szału nie robi. Gdyby kosztował połowę tego to można by się zastanawiać ale za tą kasę kupisz dużo lepszego forcefielda albo knoxa. Co prawda nie kamizelkę tylko żółw ale i tak wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem.
To życzę powodzenia latem.
Husarz napisał(a):też mnie bardzo interesuje opinia na temat tej kamizelki a za miesiac musze kupic żółwia a kamizelka wydaje się być bardziej przydatna na nasze warunki bo cieplejsza
To życzę powodzenia latem.
-
tomek_gda - Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):k9aro3l napisał(a):[...]Alpinestars Track VestAlpinestars, ma ktoś to cudo może ?
Średnio to widzę w upały, to raz. A dwa, to turtles jest jak w Bionic'u, zatem ciężko się układa i jest gruby, a przez to do obcisłej, sportowej kurtki nadaje się jak reformy ku**ie. Chcesz dobrą ochronę pleców, to kupn Aegisa od Knoxa. Używam od dawna, zaliczyłem glebę na plecy i no problemo. Jest cienki i fantastycznie się układa. Obecnie chce takiego samego kupić żonie.
Ja już jestem zdecydowany na Aegisa, tylko wtedy tak się jeszcze wahałem czy aby na pewno nie dostane nic lepszego. Temat jak dla mnie do zamknięcia, no chyba że ktoś jeszcze chce coś dodać, albo Husarz chce sie czegoś dowiedzieć.
-
k9aro3l - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości