[Relacje z zawodów] Mistrzostwa Świata Superenduro 20
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Relacje z zawodów] Mistrzostwa Świata Superenduro 20
Dyskusja na temat: Mistrzostwa Świata Superenduro 2011 Łódź - wygrała publiczność
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mistrzostwa Świata Superenduro 2011 Łódź - wygrała publiczność
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mistrzostwa Świata Superenduro 2011 Łódź - wygrała publiczność
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
No to super wiadomość, ze za rok znowu w Lodzi bedzie superenduro:) Co do spikera to faktycznie wiedzą nie zadziwiał, juz myślałem ze tylko mnie to raziło - a wystarczyłoby sprawdzic nazwiska zawodnikow, poczytac troszke chocby w wikipedii kilka godzin przed impreza i od razu inne wrazenie by zostawił:)
I tak wybawiłem się super - szacunek dla wszystkich zawodnikow, takze amatorów. Widac bylo, ze serce do walki mają:)<br><hr>jabko
I tak wybawiłem się super - szacunek dla wszystkich zawodnikow, takze amatorów. Widac bylo, ze serce do walki mają:)<br><hr>jabko
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
# 306 ----BODZIO CHRZANOWSKI------ nasz zawodnik X RACING TEAM na 2T byłoby pozamiatane !!!!!!!!!!111
<br><hr>BRUNO
<br><hr>BRUNO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mi osobiście impreza się podobała. Co do organizacji jest sporo do poprawienia, ale mam nadzieje, że w przyszłym roku organizatorzy wyciągną wnioski i zrobią jeszcze lepszą impreze aby sytuacji jak:
1) Brak dobrego nagłośnienia. Raz muzyka zagłuszała gościa, który komentował a później na FMX jak powinno oporowo grać było tak cicho, że nie było jej słychać.
2) Brak wywiadów po wyścigu ze zwycięzcą, a jak już Tadka dali do mikrofonu to był nie do usłyszenia aż ludzie zaczeli gwizdać i drzeć się aby podgłośnili na co nie było żadnej reakcji i wyszło tak, że slyszelismy gwizdy podczas wypowiedzi Tadka...
3) Zdecydowanie za długie przerwy, jak już rosła temperatura widowiska to nagłe wszystko siadało jak była przerwa, powinno być sprawnie według ---> ,,Show must go on!!"
4) Czemu w przeszkodzie ,,basen" nie było wody?? :-p
Tyle na teraz jak coś to napiszę jeszcze, ale tak jak napisałem impreza jak dla mnie udana, tylko do dopracowania.
Jako kibice daliśmy radę!
Pozdrawiam<br><hr>GKM-owicz
1) Brak dobrego nagłośnienia. Raz muzyka zagłuszała gościa, który komentował a później na FMX jak powinno oporowo grać było tak cicho, że nie było jej słychać.
2) Brak wywiadów po wyścigu ze zwycięzcą, a jak już Tadka dali do mikrofonu to był nie do usłyszenia aż ludzie zaczeli gwizdać i drzeć się aby podgłośnili na co nie było żadnej reakcji i wyszło tak, że slyszelismy gwizdy podczas wypowiedzi Tadka...
3) Zdecydowanie za długie przerwy, jak już rosła temperatura widowiska to nagłe wszystko siadało jak była przerwa, powinno być sprawnie według ---> ,,Show must go on!!"

4) Czemu w przeszkodzie ,,basen" nie było wody?? :-p
Tyle na teraz jak coś to napiszę jeszcze, ale tak jak napisałem impreza jak dla mnie udana, tylko do dopracowania.
Jako kibice daliśmy radę!

Pozdrawiam<br><hr>GKM-owicz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co tu gadać to wielki zaszczyt dla Polski i Polaków,że mamy takiego GENIUSZA .To co Taddy Błazusiak potrafi przekracz ludzką wyobrażnię.<br><hr>kibic
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co tu gadać to wielki zaszczyt dla Polski i Polaków,że mamy takiego GENIUSZA .To co Taddy Błazusiak potrafi przekracz ludzką wyobrażnię.<br><hr>kibic
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taddy jest wielki, mimo ,że mieszka poza Polską zawsze i wszędzie podkreśla ,że jest POLAKIEM ,to jest również dowód JEGO wielkości i klasy.<br><hr>tomi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taddy jest wielki, mimo ,że mieszka poza Polską zawsze i wszędzie podkreśla ,że jest POLAKIEM ,to jest również dowód JEGO wielkości i klasy.<br><hr>tomi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Potwierdzam, Taddy w USA wyraznie podkreśla polskość mimo ,że nie musi, bo mówi perfekt po angielsku.<br><hr>polonus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Potwierdzam, Taddy w USA wyraznie podkreśla polskość mimo ,że nie musi, bo mówi perfekt po angielsku.<br><hr>polonus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po pierwsze, gratuluję Panie Michale chłodnego i dość celnego w swej treści komentarza.
Po drugie, byłem na tych zawodach i moje odczucia są dość zbliżone: trasa trochę za krótka, ale na więcej nie pozwoliła hala.
Poziom zawodów wysoki, Teddy doskonały, światowa czołówka prawie doskonała. Publiczność świetna, zresztą publiczność w Polsce na wszelkich imprezach wzięła się ostatnimi czasy mocno do roboty. Prowadzący zawody - poziom z festynu na plaży.
A fmx akurat bardzo lubię i mógłbym patrzeć na to godzinami.
Pozdrawiam wszystkich fanów.
Piotr<br><hr>peterus
Po drugie, byłem na tych zawodach i moje odczucia są dość zbliżone: trasa trochę za krótka, ale na więcej nie pozwoliła hala.
Poziom zawodów wysoki, Teddy doskonały, światowa czołówka prawie doskonała. Publiczność świetna, zresztą publiczność w Polsce na wszelkich imprezach wzięła się ostatnimi czasy mocno do roboty. Prowadzący zawody - poziom z festynu na plaży.
Piotr<br><hr>peterus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oj Piotrze, Piotrze sam organizowałeś imprezę i robiłeś wizualizację trasy, a teraz puszczasz ściemy ?!. Oj organizator.<br><hr>PSKomentatorzy napisał(a):Po pierwsze, gratuluję Panie Michale chłodnego i dość celnego w swej treści komentarza.
Piotr<br><hr>peterus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl