[Aktualności] American Chopper dla WOŚP!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] American Chopper dla WOŚP!
Dyskusja na temat: American Chopper dla WOÅšP!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
American Chopper dla WOÅšP!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
American Chopper dla WOÅšP!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
no to pieknie! ciekawe czy hamerykanie robia sprzeta za friko, czy za symboliczny datek?<br><hr>PÄ…czek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego przez rok? Chyba więcej by dostali za nowy od razu a nie za rok będą sprzedawać używkę.<br><hr>macko3131
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
superancko
jezdze na woodstock i tak samo na moto
ciekawy jestem jak to bedzie wygladalo
<br><hr>lehre

ciekawy jestem jak to bedzie wygladalo

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tego właśnie za bardzo nie rozumiem - po co sprzedawać używanego customa. Nie mogliby od razu w tym roku sprzedać go raz a dobrze? Równie dobrze mogą go tak sprzedawać przez następne 10 finałów, aż każdy będzie mógł sobie na niego pozwolić i zalicytować zamiast kupić np 10-letniego harleya.<br><hr>pocotoKomentatorzy napisał(a):Dlaczego przez rok? Chyba więcej by dostali za nowy od razu a nie za rok będą sprzedawać używkę.<br><hr>macko3131<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rzecz w tym, że ten custom jest nie przystosowany do jazdy po europejskich drogach, tym samym nie jest dopuszczony do ruchu ulicznego - zwycięzca będzie mógł sobie przez okrągły rok jeździć po ogródku, lub wystawić do gablotyKomentatorzy napisał(a):Już nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć:-)<br><hr>MW<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wątpię, żeby tak było. Robili już motocykle na rynek europejski spełniające wszystkie normy i wymogi (łącznie z ekologicznymi)Komentatorzy napisał(a):Już nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć:-)<br><hr>MW<br>Komentatorzy napisał(a):Rzecz w tym, że ten custom jest nie przystosowany do jazdy po europejskich drogach, tym samym nie jest dopuszczony do ruchu ulicznego - zwycięzca będzie mógł sobie przez okrągły rok jeździć po ogródku, lub wystawić do gabloty<br><hr>ja<br>
Pozdrawiam

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety, po drogach publicznych tym motocyklem nie pojeździsz.<br><hr>mister esKomentatorzy napisał(a):Już nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć:-)<br><hr>MW<br>Komentatorzy napisał(a):Rzecz w tym, że ten custom jest nie przystosowany do jazdy po europejskich drogach, tym samym nie jest dopuszczony do ruchu ulicznego - zwycięzca będzie mógł sobie przez okrągły rok jeździć po ogródku, lub wystawić do gabloty<br><hr>ja<br>
Komentatorzy napisał(a):Wątpię, żeby tak było. Robili już motocykle na rynek europejski spełniające wszystkie normy i wymogi (łącznie z ekologicznymi)
Pozdrawiam<br><hr>Piotrek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości