marka ~ jakość
• Strona 1 z 1
marka ~ jakość
Jak to jest z tymi "pięćdziesiątkami"? Słyszałem wiele opinii na ten temat "poczekaj i zrób prawko a1", ale ja nie che czekać tylko realizować marzenia i pasje! Więc proszę o waszą pomoc chciałbym kupić motorower... może być nowy używany, byle jakościowo dobrze wykonany i w 4t (ekonomiczniej). Do 4tys. 

- Funkosil
- Świeżak
kto ma duze moto, dla niego 50 to piździk i odradza na rzecz wiekszej pojemnosci
ale od czegos trzeba zaczÄ…c i 50 bedzie tutaj idealna
co do samego sprzętu raczej odradzam 50 w 4T.. one są mega słabe, chyba że zadowoli cie taka jazda. 2T co prawda pali więcej ale spalanie rzędu 3.5 litra (max) to chyba nie jest cos nie do zniesienia. po 2 w 4T z markowych sprzętów masz do wyboru tylko kilka modeli głownie skuterki przychodza mi na mysl ( piaggio zip nowszy model) wszystkie markowe wychodzą w 2T... dopiero w klasie 125 sporo markowych sprzetów to juz 4T, te produkowane aktualnie praktycznie wszystkie wychodza w 4T. z kolei do 4 tysi 50 w 4T to mozesz kupic jakiegos chinczyka
jednak to juz od Ciebie zalezy czy chcesz cos chinskiego czy japonskiego.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
część osób go chwali a cześci nie zajrzyj do działu motocykle, tam jest jakiś temat o junaku o poj. 350. i poczytaj sobie. Nie mówie że te junaki to tragedia ale ja nie jestem do nich przekonany, natomiast markowe 2t jak najbardziej mi pasuje.
-
KAPELA911 - Bywalec
czy junak czy inny chinczyk to praktycznie to samo... silniki są te same, róznia sie np serwisem. junaki przed sprzedaza są odpalane i sprawdzane czy wszystko działa. i za to kosztuje nieco wiecej niz inne sprzęty które prosto z fabryki idą do skrzyn i do sprzedazy. po prostu zalezy jaka firma. zobacz sprzęt np ferro i junak ( nie pamietam oznaczenia) to te same pojazdy ;P róznia sie detalami i cena
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości