Zobacz wątek - <i>[relacje]</i> Mistrzowie Polski Sportów...
NAS Analytics TAG

[relacje] Mistrzowie Polski Sportów...

Komentarze użytkowników
_________

[relacje] Mistrzowie Polski Sportów...

Postprzez Åšcigacz » 1/12/2011, 19:20

Dyskusja na temat: Mistrzowie Polski Sportów Motocyklowych 2011
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mistrzowie Polski Sportów Motocyklowych 2011
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2011, 19:20

Ciekawie czy obecni na imprezie mistrzowie mieli świadomość, że obecny tam Pan marszałek województwa obiecywał pomoc w rozwiązaniu problemu zamkniecia Toru Lublin, a w ostatnio udzielonym wywiadzie stwierdził, że budowa tego typu obiektu nie jest w kompetencji urzędu. Nie widziałem i nie słyszałem, aby walczył zaciekle o zachowanie istniejącewgo obiektu dla braci motoryzacyjnej. Fajnie jest wręczać pucharki i pić szampana na imprezie, pozować do zdjęć. Szkoda, że z Lublina do Poznania jest daleko i 99% młodych motocyklistów nie będzie stać na trenowanie w bezpiecznych warunkach. Ten mały tor dawał im szansę, ale kogo z urzędników to obchodzi. No chyba , że za trzy lata jak nadejda kolejne wybory temat wróci. Cieszę się, że dla mnie na poważne traktowanie wyścigów motocyklowych lub samochodowych jest już za późno. Żałuję tylko, że moje dorastajace dzieci nie będą miały szansy na normalną edukacje motoryzacyjną. Pozdrawiam i Gratuluję Wszystkim Zdobywcom tytułów Mistrzowskich w sezonie 2011. <br><hr>Sławek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2011, 19:37

Komentatorzy napisał(a):Ciekawie czy obecni na imprezie mistrzowie mieli świadomość, że obecny tam Pan marszałek województwa obiecywał pomoc w rozwiązaniu problemu zamkniecia Toru Lublin, a w ostatnio udzielonym wywiadzie stwierdził, że budowa tego typu obiektu nie jest w kompetencji urzędu. Nie widziałem i nie słyszałem, aby walczył zaciekle o zachowanie istniejącewgo obiektu dla braci motoryzacyjnej. Fajnie jest wręczać pucharki i pić szampana na imprezie, pozować do zdjęć. Szkoda, że z Lublina do Poznania jest daleko i 99% młodych motocyklistów nie będzie stać na trenowanie w bezpiecznych warunkach. Ten mały tor dawał im szansę, ale kogo z urzędników to obchodzi. No chyba , że za trzy lata jak nadejda kolejne wybory temat wróci. Cieszę się, że dla mnie na poważne traktowanie wyścigów motocyklowych lub samochodowych jest już za późno. Żałuję tylko, że moje dorastajace dzieci nie będą miały szansy na normalną edukacje motoryzacyjną. Pozdrawiam i Gratuluję Wszystkim Zdobywcom tytułów Mistrzowskich w sezonie 2011. <br><hr>Sławek<br>
Nic dodać, nic ująć.<br><hr>TadziK
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/12/2011, 22:37

Czyli można powiedzieć, że to taka stypa po Torze w Lublinie...<br><hr>bastek00
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/12/2011, 14:33

TAK...ale o PUCHARZE POLSKI w ENDURO, to już nie napisano ani słowa. Wygląda na to , że tam startowali gorsi zawodnicy, o których nie warto wspominać. Uważam, że jest to bardzo niesprawiedliwe. Mnóstwo niesamowitych ludzi, super sportowców. Brak jakiejkolwiek wzmianki o ich sukcesach, tak jakby w ogóle nie brali udziału w zawodach. SZKODA !!!!!<br><hr>GOSZA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê