Czyszczenie kombi pomozcie
• Strona 1 z 1
Czyszczenie kombi pomozcie
Witam posiadam skorzanykombinezon Roleffa i dwa dni temu konserwowalem go pasta firmy GALA ktora kupiłem w sklepie z skorzanymi ubraniami i pisze ze sluzy tez do odziezy sportowej. Kombinezon zrobil sie miekszy i wogole czyli zadziala prawidlowo lecz jest caly w bialej smudze;/ Jestto czarny kombinezon a pasta jest bezbarwna. Na bialych czesciach skory nic nie widac ale na czarnych widac niestety;/ probowalem szmatka to szczyscic to torche zeszlo potem mokra gabka wzielema le nadal widac biale smugi szczegolnie w zakamarkach czy moze ktos wie jak to zczyscic?
- gsxr89
- Świeżak
Witam
Sam mam impregnat do skóry z ala modeki
Również zdarzy się osad jak żle położe wystarczy przetrzeć szmatką
Może u ciebie uda się szczotką do butów.
Ale wypróbuj to na mało widocznym skrawku by wrazie czego nic nie uszkodzić
Sam mam impregnat do skóry z ala modeki
Również zdarzy się osad jak żle położe wystarczy przetrzeć szmatką
Może u ciebie uda się szczotką do butów.
Ale wypróbuj to na mało widocznym skrawku by wrazie czego nic nie uszkodzić
- hubi199
- Bywalec
To znaczy przetarlem szmatka a potem jeszcze gabka wilgotna i jeszcze gdzie niegdzie sa takie biale smugi;/ wczesniej mialem taka sama paste tylko ze czarna to smog nic nie bylo. Czytalem ze to smugi to nic nie szkodzi i zeby na wiosne przetrzec gabka z mydlem lekko i bedzie dobrze co o tym sadzisz?
- gsxr89
- Świeżak
Oj nie wiem
Ale na wilgotno to chyba będzie się rozmywać lub impregnowanie nie będzie miało sensu.
Nie próbowałem kremu/pasty jeszcze.
A próbowałeś z tą szczotką (delikatnie)??
U mnie sprawdzałem właśnie w sprayu, główne zależy z jakiej odległości popsikam. Uciebie jedynie, jakość preparatu ew grubość pasty może mieć znaczenie
Ale na wilgotno to chyba będzie się rozmywać lub impregnowanie nie będzie miało sensu.
Nie próbowałem kremu/pasty jeszcze.
A próbowałeś z tą szczotką (delikatnie)??
U mnie sprawdzałem właśnie w sprayu, główne zależy z jakiej odległości popsikam. Uciebie jedynie, jakość preparatu ew grubość pasty może mieć znaczenie
- hubi199
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości