PORD w Gdansku .
• Strona 1 z 1
PORD w Gdansku .
Na pewnej stronie osk pisze ze PORD w gd nie zamyka egzaminow kat. A na czas zimowy . Czy ktos wie czy to prawda ? Daje link do strony http://www.liberacki-tczew.pl/ .
- Baron1994
- Świeżak
sytuacja wygląda tak że ustawowo egzaminy na moto trwają do końca października ale w praktyce odbywają się dłużej tyle że w listopadzie i dalej to egzaminator decyduje czy egzamin się odbędzie czy nie i jeśli jest ślizgawka albo spadnie śnieg to może się egzamin nie odbyć.
- Trax
- Świeżak
PeterQ napisał(a):Zrobię taki offtop. Baron jak będziesz robił kurs na prawko u Liberackiego to napisz do mnie na PW swoją własną opinię na temat tej szkoły, ponieważ ja za 4 miesiące również zamierzam zacząć kurs właśnie u tej firmy. Dzięki i pozdrawiam cyklistę z Tczewa
Ja raczej nie bd robil tam prawka . Wydaje mi sie ze dobra szkola tylko troche droga ale cos za cos

Dzieki wszystkim za odpowiedzi .
- Baron1994
- Świeżak
sonycbr77 napisał(a):dzis w radiu slyszalem ze np w łodzi jest nawal chetnych ktorzy robia kat A ze wzgledu na zmieniajace sie przepisy i egzaminy beda sie odbywaly tak dlugo jak tylko pogoda pozwoli
Wiec w gd tez to bardzo prawdopodobne . Dzieki za info .
- Baron1994
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości