Ciężko działające sprzęgło w GSXR K1
• Strona 1 z 1
Ciężko działające sprzęgło w GSXR K1
Witam,
Mam problem z moim gsxerem, bardzo ciężko działa w nim sprzęgło-siła jaką musze zadziałać aby wcisnąć je jest bardzo duża. Po kilku zmianach biegów ręka mi odpada. Próbowałem poszukać coś na ten temat ale bez rezultatów. Mam nadzieje że mi pomożecie.
Pozdrawiam,
Marcin GSX-R 600 K1
Mam problem z moim gsxerem, bardzo ciężko działa w nim sprzęgło-siła jaką musze zadziałać aby wcisnąć je jest bardzo duża. Po kilku zmianach biegów ręka mi odpada. Próbowałem poszukać coś na ten temat ale bez rezultatów. Mam nadzieje że mi pomożecie.
Pozdrawiam,
Marcin GSX-R 600 K1
- Włodar
- Świeżak
pancerz może być ale to by działało w 2 strony cięzko się wciska i taksamo ciężko by wracało tzn przeciągało czas pełnej zmiany biegów...
Zaczniesz Na Nowo?! Niezapomnisz O Zmarłych! Pójdą Za Tobą!! \_/
- lares17
- Świeżak
Trzba odczepic linke przy silniku i zobaczyc jas sie przesowa.
Jak swobodnie, to nalezy szukac przyczyny w sprzegle.
Zdjac pokrywe sprzegla. Sprawdzic czy dzwignia luzno dziala w obudowie, jesli tak, sprawdzic sprezyny sprzegla, po odkreceniu srub, mozliwe ze ktos wstawil jakies wzmocnione.
Jak swobodnie, to nalezy szukac przyczyny w sprzegle.
Zdjac pokrywe sprzegla. Sprawdzic czy dzwignia luzno dziala w obudowie, jesli tak, sprawdzic sprezyny sprzegla, po odkreceniu srub, mozliwe ze ktos wstawil jakies wzmocnione.
- sebek1111
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości