kupno suzuki gsxr 1992
• Strona 1 z 1
kupno suzuki gsxr 1992
Witam wszystkich serdecznie.
Mam pytanie do Was co możecie powiedzieć o tym modelu.(Suzuki GSXR 600 1992)
Mam okazje go kupić od pewnej reki.Właściciela znam już sporo lat a ze ma dziecko w drodze to chce go sprzedać.
Cena jest wyzywająca bo motocykl stal się sprzętem zajmującym miejsce w garażu. Wszystkie przeglądy i wymiany robione w terminie. Motocykl prowadzi się dobrze po puszczeniu kierownicy jedzie prosto i nie czuć żadnych drgań. Stan wizualny tez jest dobry, brak jakichkolwiek mocniejszych pęknięć czy zadrapań na lakierze i plastikach ale jak wiadomo na ten rok lakier trochę do poprawki(troszkę wyblakł). Cena jaka chce to 2500zl ale myślę że zejdzie do 2300.
Mam pytanie do Was co możecie powiedzieć o tym modelu.(Suzuki GSXR 600 1992)
Mam okazje go kupić od pewnej reki.Właściciela znam już sporo lat a ze ma dziecko w drodze to chce go sprzedać.
Cena jest wyzywająca bo motocykl stal się sprzętem zajmującym miejsce w garażu. Wszystkie przeglądy i wymiany robione w terminie. Motocykl prowadzi się dobrze po puszczeniu kierownicy jedzie prosto i nie czuć żadnych drgań. Stan wizualny tez jest dobry, brak jakichkolwiek mocniejszych pęknięć czy zadrapań na lakierze i plastikach ale jak wiadomo na ten rok lakier trochę do poprawki(troszkę wyblakł). Cena jaka chce to 2500zl ale myślę że zejdzie do 2300.
- arek992
- Świeżak
po pierwsze do tego modelu jak ci się coś rozleci to cześci za szybko nie znajdziesz bo to mało spotykany model, a cena 2500zł, tyle to dobry simson kosztuje.
Poszukaj jakiejÅ› 750 z 92-95r
Poszukaj jakiejÅ› 750 z 92-95r
GSX-R 750 95r
- piotrek7714
- Świeżak
Ta... to nech od raz dołoży 7.5k będzie miał K1
Albo ze 20k i jakieÅ› K9 wyrwie
Większość części pasuje pewnie od 750. To i chyba była po prostu 750 ze zmniejszonymi cylindrami. A jak padnie silnik na przykład to i tak nie ma znaczenia bo dobry silnik do SRAD'a kosztuje więcej niż cały ten motocykl, więc naprawa byłaby nieopłacalna
Jakbym nie miał czym jeździć i bardzo okrojony budżet to bym pewnie kupił, oczywiście sporo zależy od tego czy to nie jest ulapa trzymająca się tylko dzięki kilogramom szpachli. To że lakier wyblakł w tym wieku jest normalne, ito w sumie dobrze, przynajmniej oznacza to że moto nie było niedawno odwijane z tira

Większość części pasuje pewnie od 750. To i chyba była po prostu 750 ze zmniejszonymi cylindrami. A jak padnie silnik na przykład to i tak nie ma znaczenia bo dobry silnik do SRAD'a kosztuje więcej niż cały ten motocykl, więc naprawa byłaby nieopłacalna

Jakbym nie miał czym jeździć i bardzo okrojony budżet to bym pewnie kupił, oczywiście sporo zależy od tego czy to nie jest ulapa trzymająca się tylko dzięki kilogramom szpachli. To że lakier wyblakł w tym wieku jest normalne, ito w sumie dobrze, przynajmniej oznacza to że moto nie było niedawno odwijane z tira

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
A co mam mu napisać? Żeby brał tego typu archiwa, gdzie tak jak sam mądrze wywnioskowałeś koszty eksploatacji wykończą. Założę się, że o ciuchach do jazdy można zapomnieć. Zatem lepiej niech dozbiera. Lepiej to dla jego bezpieczeństwa i zdrowia psychicznego. Tak trudno znaleźć pracę na czas wakacji ? Ja tak uciułałem na ciuchy i dołożyłem się do moto. Zatem dla chcącego nic trudnego.
- vache
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości