Lampy i zmiana na nakeda
• Strona 1 z 1
Lampy i zmiana na nakeda
Proszę o pomoc szukałem na allegro pewnego rodzaju lamp przednich podobnych do tych na zdjęciu lecz mających kształt walców o mniejszej średnicy [widziałem na jutube że były zamontowana na dwóch takich łapkach] czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć co to mogą być za lampy ?
oraz czy żeby przerobić moto na nakeda wystarczy tylko ściągnąć przedni plastik [ten co okala reflektor przedni]?

oraz czy żeby przerobić moto na nakeda wystarczy tylko ściągnąć przedni plastik [ten co okala reflektor przedni]?
- Polishdude18
- Świeżak
Proszę o pomoc szukałem na allegro pewnego rodzaju lamp przednich podobnych do tych na zdjęciu lecz mających kształt walców o mniejszej średnicy [widziałem na jutube że były zamontowana na dwóch takich łapkach] czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć co to mogą być za lampy ?
[oto poprawiony post ]
[nie mam motoru pytam bo planuje motor lub quada lub cokolwiek ]

[oto poprawiony post ]
[nie mam motoru pytam bo planuje motor lub quada lub cokolwiek ]
- Polishdude18
- Świeżak
sa takie akcesoryjne np. http://moto.allegro.pl/lampa-podwojna-s ... 81731.html
Przy przerabianiu trzeba miec tez na uwadze jakie zegary masz, czy bez czachy befa wygladac w miare
Przy przerabianiu trzeba miec tez na uwadze jakie zegary masz, czy bez czachy befa wygladac w miare
-
ferro - Świeżak
- Polishdude18
- Świeżak
-
ferro - Świeżak
ferro nie takie te lampy [te o co mi chodzi miały mniejszą średnice [takie małe podłużne lampeczki ] . co do modelu, to co polecacie [byle się nie wykosztować i fajnie jeździło(o wygląd jakoś sam zadbam)]
coÅ› takiego jak to
uchwyt może był inny [ale kształt podobny]
coÅ› takiego jak to

uchwyt może był inny [ale kształt podobny]
- Polishdude18
- Świeżak
- Polishdude18
- Świeżak
nie stresujta chłopa. Wie, że chce lampę? Wie jaką? No to nie przypierdalajtasię że akurat do moto
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości