Czujnik Lampy Stopu Hamulec Nozny
• Strona 1 z 1
Czujnik Lampy Stopu Hamulec Nozny
Witam.
W motorku Chyba padł mi czujnik lampy stopu do hamulca noznego, poniewaz ręczny chodzi.
Szukalem takiego czujnika, lecz nie wiem gdzie sie znajduje moze w cos wiecie gdzie sie takie cos znajduje ;/
I gdy bym chcial kupic, to pasowal by moze od innego motorku, czy musi byc specjalnie od Daelim vs 125?
W motorku Chyba padł mi czujnik lampy stopu do hamulca noznego, poniewaz ręczny chodzi.
Szukalem takiego czujnika, lecz nie wiem gdzie sie znajduje moze w cos wiecie gdzie sie takie cos znajduje ;/
I gdy bym chcial kupic, to pasowal by moze od innego motorku, czy musi byc specjalnie od Daelim vs 125?
Benzyna we krwi, wiatr we włosach....
-
blazejvs125 - Świeżak
są 2 rodzaje cuzjników. jeden jest montowany na ramie i jakims drucikiem jest spięty z dzwignią hamulca i jak naciskasz dzwignie to drucik ciągnie i styki sie łączą. 2 opcja to cisnieniowy czujnik w pompie hamulcowej ( teraz głownie takie montuja) w pompie jak idzie przewód hamulcowy to nie jest przykręcany zwykłą srubką, tylko włąsnie całym czujnikiem. sprawdź którą opcje masz u siebie. jak opcje 1 to w sumie kazdy taki czujnik by podpasował, byle go zamocować gdzieś na ramie. jak opcja nr 2 to po wymiarach mozesz jakiś dorwać
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
-
blazejvs125 - Świeżak
aa to w takim razie masz opcje 1
czyli gdzies przy ramie nad dzwignia masz czujnik. zobacz co jest podpięte pod sama dzwignie
masz niezabudowane moto wiec wszystko widac jak na dłoni 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
-
blazejvs125 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość