[Aktualności] Nowy szczękowiec SHOEI z blendą?!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nowy szczękowiec SHOEI z blendą?!
Dyskusja na temat: Nowy szczękowiec SHOEI z blendą?!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowy szczękowiec SHOEI z blendą?!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowy szczękowiec SHOEI z blendą?!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A słyszałeś o C3, który jest mega cichy. Skąd to zdziwienie?<br><hr>ArturKomentatorzy napisał(a):Szczękowiec z blendą? W zestawie powinien być zapas zatyczek do uszu...<br><hr>Czakram<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na większości for krążą takie opinie, że szczękowce i kaski z blendą są najgłośniejsze. Miałem do czynienia i z jednymi i z drugimi i opinie się potwierdzają. Poluzuj trochę zawory, mój komentarz miał być raczej żartobliwy.Komentatorzy napisał(a):Szczękowiec z blendą? W zestawie powinien być zapas zatyczek do uszu...<br><hr>Czakram<br>Komentatorzy napisał(a):A słyszałeś o C3, który jest mega cichy. Skąd to zdziwienie?<br><hr>Artur<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam itegralny z blendą gjc is-12 jest bardzo głośnym ale wygodnym kaskiem, kolega ma ceberga szczękowego z blendą w tej samej cenie jest 2 razy bardziej cichy od mojego i bardziej aerodynamiczny ... Proponowałbym przeczytać jeszcze raz artykuł i skupić uwagę na informacji dotyczących zatyczek wygłuszających ... Czytanie ze zrozumieniem się kłania <br><hr>KillerKomentatorzy napisał(a):Szczękowiec z blendą? W zestawie powinien być zapas zatyczek do uszu...<br><hr>Czakram<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co do zasady to tak własnie jest - kaski ze szczęką są głośne. no ale Shoei to nie jest typowy przedstawiciel szczękowców, tylko poziom premium. <br><hr>Strączek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam Multiteca którystam sezon...Nie potrzebuję aby był cichszy - jest w sam raz. Co do blendy - myślałem, że już wyszły z mody jak dzwony z bistoru ale widać nie...<br><hr>DarekF6C
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja bym tak nie generalizował. C3, zresztą co do blendy to S1 i R1 (Schuberth) są meeeega ciche, więc jak widać to raczej konstrukacja kasku niż blenda jest istotna (te 2 ostatnie testowałem, więc wiem...Komentatorzy napisał(a):Szczękowiec z blendą? W zestawie powinien być zapas zatyczek do uszu...<br><hr>Czakram<br>Komentatorzy napisał(a):A słyszałeś o C3, który jest mega cichy. Skąd to zdziwienie?<br><hr>Artur<br>Komentatorzy napisał(a):Na większości for krążą takie opinie, że szczękowce i kaski z blendą są najgłośniejsze. Miałem do czynienia i z jednymi i z drugimi i opinie się potwierdzają. Poluzuj trochę zawory, mój komentarz miał być raczej żartobliwy.<br><hr>Czakram<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości