[S]koło tył 900rr odnowione + łożyska nówki
• Strona 1 z 1
[S]koło tył 900rr odnowione + łożyska nówki
Sprzedam
koło tylne do hondy 900rr fireblade model sc28 , pasuje również do sc33
koło było w zimę piaskowane i malowane proszkowo na czarny mat , do tego wymieniłem łożyska na nowe oczywiście markowe TIMKENA I SKF mają przejechane około 1200km . Opona założona MichelinPilot Power 2CT z bieżnik na środku około 2-2.5 mm boki koło 4mm .
mam również do sprzedania wahacz do tego modelu ( sc28 ) też piaskowany i malowany proszkowo an czarny mat
sprzedam najlepiej w komplecie ( koło żębatka tarcza zabierak wahacz oś koła )
mogę też sprzedać osobno
foty zapodam wieczorem bo właśnie jadę je robić
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
za jaką cenę je sprzedam nie wiem czekam na propozycję . zależy mi na sprzedaży więc nie chcę wygórowanej ceny ale za grosze też nie sprzedam ( malowanie i nowe łożyska trochę kosztują ) może komuś spasuje to się dogadamy .
koło tylne do hondy 900rr fireblade model sc28 , pasuje również do sc33
koło było w zimę piaskowane i malowane proszkowo na czarny mat , do tego wymieniłem łożyska na nowe oczywiście markowe TIMKENA I SKF mają przejechane około 1200km . Opona założona MichelinPilot Power 2CT z bieżnik na środku około 2-2.5 mm boki koło 4mm .
mam również do sprzedania wahacz do tego modelu ( sc28 ) też piaskowany i malowany proszkowo an czarny mat
sprzedam najlepiej w komplecie ( koło żębatka tarcza zabierak wahacz oś koła )
mogę też sprzedać osobno
foty zapodam wieczorem bo właśnie jadę je robić

za jaką cenę je sprzedam nie wiem czekam na propozycję . zależy mi na sprzedaży więc nie chcę wygórowanej ceny ale za grosze też nie sprzedam ( malowanie i nowe łożyska trochę kosztują ) może komuś spasuje to się dogadamy .
- walek809
- Świeżak
link do aukcji http://moto.allegro.pl/kolo-tyl-900rr-n ... 86158.html
- walek809
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości