Jeansy motocyklowe
• Strona 1 z 1
Jeansy motocyklowe
Artykuł i video z testu jeansów motocyklowych. Jak widać do miasta wystarcza z nawiązką
http://www.motogen.pl/laboratorium/test ... rt122.html

http://www.motogen.pl/laboratorium/test ... rt122.html
-
Atlantis - Świeżak
To tak nie do końca Pchła, bo podkreślają, że kevlar w podszyciu jest co prawda nie wszędzie, ale za to w miejscach w których występuje chroni lepiej niż nić kevlarowa stanowiąca integralną część drugich jeansów.
Poza tym to traci na znaczeniu, bo Mottowear zmienia strategię i nowa Espada jest już wykonana w zupełnie innej technologii(bez podszewki kevlarowej)
Poza tym to traci na znaczeniu, bo Mottowear zmienia strategię i nowa Espada jest już wykonana w zupełnie innej technologii(bez podszewki kevlarowej)

-
Atlantis - Świeżak
-
Atlantis - Świeżak
-
maciejka69 - Stały bywalec
-
@ Atlantis
No tak, tyle, że ja pisałam w wielkim skrócie i uproszczeniu. Wniosek wyniosłam z testu taki, że w mieście lepiej mieć ochronę wszędzie niż ciut mocniejszą, ale tylko na kolanach i tyłku. Przynajmniej tak mi się wydaje, że w mieście ciężko by było szorować po asfalcie tak długo, aby zedrzeć nawet tą słabszą jeansowo-kevlarową warstwę. Natomiast o wiele łatwiej jest napotkać przeszkody, które będą szarpać materiałem i przesuwać materiał po ciele (zakładając oczywiście, że żadna z nich nas nie połamie).
Nic, tylko czekać na test Espady
Tak się zastanawiam, a propos tematu, męski XS jak ma się do kobiecych rozmiarów?
No tak, tyle, że ja pisałam w wielkim skrócie i uproszczeniu. Wniosek wyniosłam z testu taki, że w mieście lepiej mieć ochronę wszędzie niż ciut mocniejszą, ale tylko na kolanach i tyłku. Przynajmniej tak mi się wydaje, że w mieście ciężko by było szorować po asfalcie tak długo, aby zedrzeć nawet tą słabszą jeansowo-kevlarową warstwę. Natomiast o wiele łatwiej jest napotkać przeszkody, które będą szarpać materiałem i przesuwać materiał po ciele (zakładając oczywiście, że żadna z nich nas nie połamie).
Nic, tylko czekać na test Espady

-
Pchła - Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):Pchła napisał(a):[...] męski XS jak ma się do kobiecych rozmiarów?
Jak koń do koniaku.
no nie przesadzaj. A jeśli ona ma męskie wąskie biodra? Wtedy najwyżej jak koń do uzdy
GSX1400
-
maciejka69 napisał(a):pan_wiewiorka napisał(a):Pchła napisał(a):[...] męski XS jak ma się do kobiecych rozmiarów?
Jak koń do koniaku.
no nie przesadzaj. A jeśli ona ma męskie wąskie biodra? Wtedy najwyżej jak koń do uzdy
mam spodnie mottowear urban i sa one w rozmiarze XS, w normalnych jeansach nosze rozmiar 31, ok 84 w pasie, rozmiarowka w mottowear jest z "dupy wzieta"

r1 01 

- miszcz215
- Świeżak
Pchła napisał(a):Nic, tylko czekać na test EspadyTak się zastanawiam, a propos tematu, męski XS jak ma się do kobiecych rozmiarów?
Odpada.
Ale nie ma co się przejmować - Mottowear ma przecież damską linię również i jeśli wprowadzą trzy modele męskie to na pewno przy okazji jeden dla pań. Mniejszy wybór dla płci pięknej, ale cóż poradzić :/ - popyt/podaż.
-
Atlantis - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości