Powiem Wam co lubiÄ™ - Wy mnie, czego potrzebujÄ™
• Strona 2 z 2 • 1, 2
piter-111 napisał(a):Wiem jaki motocykl do Ciebie pasuje.
Taki jak do mnie - Honda CB 750 Seven Fifty.
Spełnia wszystkie oczekiwania o których pisałeś, a w dodatku bezawaryjny sprzęt......
No i jak wyglÄ…da
Oj tak, seven fifty to zacny sprzęt. Wygląd to kwestia gustu, ale rzeczywiście ma w sobie "siłę". Niestety bardzo dużo waży.
Myślę, że znakomicie by się nadała, ale jednak GSX 750 ciut ładniejszy a lżejszy... Z drugiej strony dużo droższy - przemyślę drugi raz CB 750. Dzięki!
- fv
- Świeżak
Oj tak, seven fifty to zacny sprzęt. Wygląd to kwestia gustu, ale rzeczywiście ma w sobie "siłę". Niestety bardzo dużo waży.
Rzeczywiście- waga spora ale nie czuć tego podczas jazdy, nawet w mieście. A na trasie to raczej zaleta...

Rzeczywiście- waga spora ale nie czuć tego podczas jazdy, nawet w mieście. A na trasie to raczej zaleta...

- piter-111
- Świeżak
piter-111 napisał(a):Fv - chyba nie obrazisz się że przytoczyłem twoją wypowiedź bez cytatu?![]()
Co z wyborem????
Nie, chwilka myślenia i wszystko jasne

Wybór jest bardzo trudny. Mam jeszcze trochę czasu, chciałbym zrobić jeszcze z 5tys km moim GS 500 w różnych warunkach aby obadać co jeszcze jest dla mnie ważne. Po dzisiejszym dniu mam np. odczucie że motocykl bez owiewki jest bez sensu - strasznie zmarzłem i kiwam się teraz na boki bo tak mi głową miotało, że błędnik się zawiesił

Poza tym, polubiliśmy się z Zuzią

- fv
- Świeżak
A jakim GS śmigasz? Golcem czy z owiefkami, bo ja miałem okazję przejechać się gs 2004 z owiewkami.
Wygląd niezły, prowadzenie rownież ,tylko potrzeba trochę więcej mocy.
Jako miejski motorek oraz na dojazdy do pracy, jak najbardziej.
Wygląd niezły, prowadzenie rownież ,tylko potrzeba trochę więcej mocy.
Jako miejski motorek oraz na dojazdy do pracy, jak najbardziej.
- piter-111
- Świeżak
Po przejechaniu 10tkm na xj600n miałem identyczne dylematy i podobne typy jeśli o następcę chodzi. Zakochałem się w xjr1300 i to było moto z moich snów. Jednak rozsądek i ekonomia powiedziała mi Fazer. Początkowo miał być FZS600 po 2002 roku, ostatecznie kupiłem FZ6S. Fazer nowy czy ten starszy spełni Twoje wymagania, uniwersalny jest na maksa, mocny i wygodny dla dwojga. Kupując obejrzyj kilka egzemplarzy wybranego modelu i poproś o asystę, oraz opinię fachowca.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości