BRAK SWIATEL Z TYLU I NIE PALI STARTER
• Strona 1 z 1
BRAK SWIATEL Z TYLU I NIE PALI STARTER
Witam wszystkich. Posiadam Motobi orlik II i mam problem ze swiatlem tylnim podswietleniem rejestracji i paleniem na starter, wiec tak pierwsze co to rozrusznik na krotko wszystko ladnie chodzi ale na przycisk startera nic nawet nie reaguje cisza sprawdzilem kazdy kabelek co do jednego i nic .teraz swiatlo, wgl nie dochodzi do kostki prad nie wiem czemu zarowka dobra tylko nie swieci przycisk w chamulcu dobry poradzcie cos .Pozdrawiam
- blant501
- Świeżak
Sprawdź bezpieczniki, a swoją drogą skoro światło nie dochodzi, gdzieś pewnie kabelki są przerwane w instalacji. Ostatnio czytałem temat o jakimś tam skuterze i były podobne problemy, z tym że z przodu nie było świateł wogóle. Przyczyną okazały się źle zailozowane kable przy ramie, oraz wyżej koło lampy 2 były przerwane.
Wniosek: obejrzyj calą instalację, niestety z plastików trzeba go rozebrać...
Wniosek: obejrzyj calą instalację, niestety z plastików trzeba go rozebrać...
-
grunder - Mieszkaniec forum
aku dobre ladowane a zrobilem tak to pali http://img197.imageshack.us/img197/2028/przekazk.jpg
- blant501
- Świeżak
no innej opcji nie ma musi byc cos przerwane na instalacji moze masy nie ma co do rozrusznika rozbierz przelacznik na kierownicy sprawdz czy tam jest prad moze jakis przekaznik masz na rozrusznik i on nawalil na krotko chodzi to tez nie ma bata to tylko gdzies prad nie dochodzi
-
sonycbr77 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości