[biblioteka] Maciek Zawisza - w państwie bezprawia
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[biblioteka] Maciek Zawisza - w państwie bezprawia
Dyskusja na temat: Maciek Zawisza - w państwie bezprawia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Maciek Zawisza - w państwie bezprawia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Maciek Zawisza - w państwie bezprawia
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Kamera na motocyklu. Nic innego nie pomoże. Frajer z konserwy nie przyzna się że jest frajerem, tylko powie że jechałeś szybko, a policja mu przyklaśnie.<br><hr>zenek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nóż sie w kieszeni otwiera jak czytam takie rzeczy... i jak tu ma nie być samosądów?<br><hr>Seba7
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zebrać kase i zapłacić komuś żeby takiemu pedalowi nogi upierdolił i tak wjebał żeby szczał krwią innej opcji nie widze w tym naszym kraju....<br><hr>R6
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bez sensu... Podobnie skończyła się moja sprawa przeciwko kierowcy który obtrąbiony przeze mnie po prostu wjechał mi od tyłu w motocykl i gdy zeskoczyłem, przepchnął go kilka metrów i zwiał.
Od tej pory postanowiłem samemu wymierzać sprawiedliwość.
Zakleić tablice, urywać lusterka a jak mają pretensje wyciągać kastet.
Nie będą się nas bać to będą nas zabijać.<br><hr>fastviper
Nie będą się nas bać to będą nas zabijać.<br><hr>fastviper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
młody i "rozwojowy" kierowca umyślnie zabił innego młodego i zapewne bardziej od niego rozwojowego kierowcę...taka to Polska waśnie<br><hr>Zyg
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
100 % racji!!!inaczej nei da sie uczyc debilow .tez zaczolem stosowac metody podobne do twoich !!!<br><hr>gustofzsKomentatorzy napisał(a):Bez sensu... Podobnie skończyła się moja sprawa przeciwko kierowcy który obtrąbiony przeze mnie po prostu wjechał mi od tyłu w motocykl i gdy zeskoczyłem, przepchnął go kilka metrów i zwiał.
Nie będą się nas bać to będą nas zabijać.<br><hr>fastviper<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem za kamerkami, ale potrzebnych byłoby minimum trzy nieprzemakalne, a to już nie taka tania sprawa. Jedynego rodzaju zemsta na puszkarzach zza grobu.<br><hr>Warrior
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten wyrok jest żenujący.
Ale jak słyszę hasła w stylu "polska to kraj dla bogatych", "sprawiedliwosc dla bogatych" itp. to mnie krew zalewa. Przepisy sa ciulate, to prawda, ale wychodzenie z założenia, że jak masz kase to nagle skorumpujesz sedziow kazdej instancji jest po prostu smieszne. Zaden sedzia nie zaryzykuje pewna, dozywotnia posade za jakas lapowke. Chyba, ze chodzi o miliony. A jakim autem ten gosc jechal? Porsche? Nie badzcie smieszni.<br><hr>P.
Ale jak słyszę hasła w stylu "polska to kraj dla bogatych", "sprawiedliwosc dla bogatych" itp. to mnie krew zalewa. Przepisy sa ciulate, to prawda, ale wychodzenie z założenia, że jak masz kase to nagle skorumpujesz sedziow kazdej instancji jest po prostu smieszne. Zaden sedzia nie zaryzykuje pewna, dozywotnia posade za jakas lapowke. Chyba, ze chodzi o miliony. A jakim autem ten gosc jechal? Porsche? Nie badzcie smieszni.<br><hr>P.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten wyrok jest żenujący.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To co tu jeszcze robisz? Sio na wyspy brytyjskie albo inny zmywak!<br><hr>PKomentatorzy napisał(a):polska to kraj trzeciego swiata tu nigdy nie bedzie dobrzej<br><hr>jan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A słyszeliście chłopaki o czymś takim jak spirala nienawiści. Jeden z drugim debilem poobija pare puszek to skonczy sie jazda po linii bo co drugi puszkarz bedzie zajezdzał NAM WSZYSTKIM droge.Komentatorzy napisał(a):Bez sensu... Podobnie skończyła się moja sprawa przeciwko kierowcy który obtrąbiony przeze mnie po prostu wjechał mi od tyłu w motocykl i gdy zeskoczyłem, przepchnął go kilka metrów i zwiał.
Ogarnijcie się troche. Każdy z nas miał nieraz spiecie z puszkarzem ale pier**** takich farmazonów to naprawde szczyt debilizmu. Może tobie nic nie zrobi bo masz kozaku kastet ale innego PRZEZ CIEBIE załatwi - włączysz im myślenie że kazdy na motocyklu to taki debil jak TY!!!
Kumu będziesz tym kastetem groził kozaku jak cie zepchnie na latarnie, co?
Chcesz więcej tragedii takich jak ta Maćka? <br><hr>Motooto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
napisałem przed chwilą parę słów na temat sposobu uzyskania sprawiedliwości, ale tego napisać niemożna. Niektóre kultury mają temat sprawiedliwości za morderstwo dość dobrze rozwiązany.<br><hr>OstatniSniDuzo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W sumie odkąd zacząłem gonic gnoi i zsiadać z motoru... jak się zatrzymają... stali się grzeczniejsi panowie drogi z puszek.<br><hr>GedKomentatorzy napisał(a):Bez sensu... Podobnie skończyła się moja sprawa przeciwko kierowcy który obtrąbiony przeze mnie po prostu wjechał mi od tyłu w motocykl i gdy zeskoczyłem, przepchnął go kilka metrów i zwiał.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyrok nie jest z pewnością sprawiedliwy! Teraz należy życzyć rodzinie Maćka pomyślności w procesie cywilnym. Żadne słowa, czyny, czy pieniądze nie wrócą Maćkowi życia, ale myślę, że chodzi o możiwie dotkliwe ukaranie sprawcy, który powinien już od dawna odbywać karę pozbawienia wolności. Na pierwszym etapie sąd zawiódł. Miejmy nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Powodzenia! <br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a może po prostu trzeba się zorganizować ?? Jest tyle klubów motocyklowych stowarzyszeń może zaangażować w to całą społeczność motocyklową i zbierać podpisy pod petycją do ministra sprawiedliwości o objęcie sprawy szególnym nadzorem i przeprowadzenie rewizji ? Może jak ku..a zobaczą petycję podpisaną przez 100 tys motocyklistów to rura tym ped...om za biurkami zmieknie .....
Może zgłosić do Prezydenta Warszawy manifestację motocyklistów na rocznicę śmierci Maćka zakończoną w miejscu w któym tragicznie zginął ? Zamiast jechać można pchać motocykle niech pierd...na Warszawka stanie w korkach to może ludzie zwrócą uwagę na tragedię tego młodego człowieka i jego rodziny !!!!!!<br><hr>łysy
Może zgłosić do Prezydenta Warszawy manifestację motocyklistów na rocznicę śmierci Maćka zakończoną w miejscu w któym tragicznie zginął ? Zamiast jechać można pchać motocykle niech pierd...na Warszawka stanie w korkach to może ludzie zwrócą uwagę na tragedię tego młodego człowieka i jego rodziny !!!!!!<br><hr>łysy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem egoistycznym dupkiem i dresiarzem, który wykorzystuje swoją wiedzę o psychologii przeciw innym. Serio. I możesz mnie zabanować na tym forumie.Komentatorzy napisał(a):Bez sensu... Podobnie skończyła się moja sprawa przeciwko kierowcy który obtrąbiony przeze mnie po prostu wjechał mi od tyłu w motocykl i gdy zeskoczyłem, przepchnął go kilka metrów i zwiał.
Nie będą się nas bać to będą nas zabijać.<br><hr>fastviper<br>Komentatorzy napisał(a):A słyszeliście chłopaki o czymś takim jak spirala nienawiści. Jeden z drugim debilem poobija pare puszek to skonczy sie jazda po linii bo co drugi puszkarz bedzie zajezdzał NAM WSZYSTKIM droge.
Ogarnijcie się troche. Każdy z nas miał nieraz spiecie z puszkarzem ale pier**** takich farmazonów to naprawde szczyt debilizmu. Może tobie nic nie zrobi bo masz kozaku kastet ale innego PRZEZ CIEBIE załatwi - włączysz im myślenie że kazdy na motocyklu to taki debil jak TY!!!
Kumu będziesz tym kastetem groził kozaku jak cie zepchnie na latarnie, co?
Chcesz więcej tragedii takich jak ta Maćka? <br><hr>Motooto<br>
Zapytaj psychologa o wypowiedź powyżej. Podpowiedź: tak, jestem psychopatą.<br><hr>fastviper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości