Prawko A1 i B1 pytanie..
• Strona 1 z 1
Prawko A1 i B1 pytanie..
Witam, mam 17 lat, 18 kończę 26 maja 2012 roku.
Opłaca się zrobić prawko A1 i B1 jeszcze w tym roku ?
W październiku bym wyjeździł godziny na moto i do końca roku uwinął bym się ze wszystkim.
Słyszałem, że w 2012 roku będą trudniejsze testy i wgl..
Później na normalne A i B bym sobie wyjeździł godziny tylko i ten test że dany odcinek się jedzie itd..
Opłaca się robić ?
Opłaca się zrobić prawko A1 i B1 jeszcze w tym roku ?
W październiku bym wyjeździł godziny na moto i do końca roku uwinął bym się ze wszystkim.
Słyszałem, że w 2012 roku będą trudniejsze testy i wgl..
Później na normalne A i B bym sobie wyjeździł godziny tylko i ten test że dany odcinek się jedzie itd..
Opłaca się robić ?
- VGN
- Świeżak
1. pisz mniej chaotycznie
2. wielokrotnie było mówione, że mając x1, to zdajesz x tylko w postaci egzaminu praktycznego
3. finansowo było omówione
4. łatwiej wcale nie będzie, bo program realizowany w ruchu miejskim i tak zdać musisz
2. wielokrotnie było mówione, że mając x1, to zdajesz x tylko w postaci egzaminu praktycznego
3. finansowo było omówione
4. łatwiej wcale nie będzie, bo program realizowany w ruchu miejskim i tak zdać musisz
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
A jak bym zdał na samo A1 to miałbym łatwiej w 2012 tzn szybciej bym zrobił, no nie ?
Bo jak wiadomo nowe przepisy dotyczące prawa jazdy A będą zmienione w 2013 roku.
Będzie mi łatwiej? W maju kończę 18. Chcę jak najszybciej zrobić to A więc w marcu zaczynam.
Proszę o odpowiedź gdyż kolega mi mówił że jeszcze w tym miesiącu mógłbym wyjeździć godziny na prawko A1.
Bo jak wiadomo nowe przepisy dotyczące prawa jazdy A będą zmienione w 2013 roku.
Będzie mi łatwiej? W maju kończę 18. Chcę jak najszybciej zrobić to A więc w marcu zaczynam.
Proszę o odpowiedź gdyż kolega mi mówił że jeszcze w tym miesiącu mógłbym wyjeździć godziny na prawko A1.
- VGN
- Świeżak
VGN nie rób żadnych a1 czy b1 bo szkoda kasy - no chyba że srasz kasą albo masz spadek bo Stevie Jobsie.
W przyszłym roku zrobisz sobie normalne A, a skoro obawiasz się testu to znaczy że nie dokładnie opanowałeś wymaganą teorię.
Bo nie sztuka wykuć się na blachę 400 pytań i potem bez zastanowienia nacisnąć guzik na egzaminie i tyle.
Przepisy zmieniają właśnie poto aby ludzie uczyli się przepisów a nie pytań i odpowiedzi.
W przyszłym roku zrobisz sobie normalne A, a skoro obawiasz się testu to znaczy że nie dokładnie opanowałeś wymaganą teorię.
Bo nie sztuka wykuć się na blachę 400 pytań i potem bez zastanowienia nacisnąć guzik na egzaminie i tyle.
Przepisy zmieniają właśnie poto aby ludzie uczyli się przepisów a nie pytań i odpowiedzi.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
fincher wg projektu to już nie bedzie 400/500 pytań
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
No więc jest sens robić A1 ??
W tym miesiącu jeszcze bym postarał się wyjeździć godziny
Czy w marcu w 3 miesiÄ…ce wyrobiÄ™ siÄ™ ??
Bo mam urodziny w maju a nowe przepisy na moto wchodzą w 2013 roku, najbardziej mi zależy żeby zrobić prawko na moto a na B to się nie zmienia wiek to tam się zdąży..
W tym miesiącu jeszcze bym postarał się wyjeździć godziny

Czy w marcu w 3 miesiÄ…ce wyrobiÄ™ siÄ™ ??

- VGN
- Świeżak
madcap napisał(a):fincher wg projektu to już nie bedzie 400/500 pytań
Wiem
Będzie około 3k pytań ale mówię jak jest teraz.
Teraz na teorię ludzie idą z wykutymi pytaniami na blachę i na głupa wciskają guziki na egzaminie ot tak wygląda "egzamin teoretyczny".
Ta zmiana jest akurat sensowna. czego o ograniczeniu wiekowym powiedzieć nie można.
-
fincher - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości