Brukowiec czyli "Fakt" w Liczbie mnogiej:)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Brukowiec czyli "Fakt" w Liczbie mnogiej:)
Podkreśliłem te słowa które odnoszą się do nas:)
a o to link do tekstu:) http://img145.imageshack.us/img145/5276/83600081xn3.jpg
a o to link do tekstu:) http://img145.imageshack.us/img145/5276/83600081xn3.jpg
- WhiteArmy00
- Świeżak
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Hm. To nie jest śmieszne. Naczytają się takich głupot i będą takie historie jak z tymi żyłkami między drzewami pod Jelenią oO
Gratuluję pismakowi (bo przecież nie dziennikarzowi) weny. To jak z grami - opisują jakie to one są złe, a nic o nich nie wiedzą. Wkurza mnie też podkreślanie "roztrzaskiwania" się motocykli przy wypadkach. Przecież to nie czołg i przy małym stuknięciu często się roz.. latuje.
Gratuluję pismakowi (bo przecież nie dziennikarzowi) weny. To jak z grami - opisują jakie to one są złe, a nic o nich nie wiedzą. Wkurza mnie też podkreślanie "roztrzaskiwania" się motocykli przy wypadkach. Przecież to nie czołg i przy małym stuknięciu często się roz.. latuje.
- Zed'sDeadBaby
- Świeżak
nie zebym bral w obrone brukowiec jakim jest "fakt", ale w dwoch na trzy miejscach napisali, ze chodzi im o motocyklistow-wariatow a nie zwyklych motocyklistow. a w sformulowaniu "oto do czego prowadzi glupota i brawura motocyklistow" (pierwszy zaznaczony fragment) nie widze niczego bezsensownego czy smiesznego, bo taka jest prawda. pedzili na zlamanie karku, to nie dziwota ze sie rozpieprzyli. na pewno brakuje tam wyraznego zaznaczenia, ze nie mozna wrzucac wszystkich motocyklistow do jednego wora - to fakt.
-
harry89 - Bywalec
Włodi: fuj ten link co dałeś straszny! dojechałem do 10 zdjęcia i już nie mam ochoty na więcej .....
- WhiteArmy00
- Świeżak
A nie uważacie czasami że FAKT jest gazetą redagowaną przez osoby bez wykształcenia dziennikarskiego i bez uwzględnienia etyki zawodowej?
A interpretując to dalej można powiedzieć że jego STALI CZYTELNICY są osobami o poziomie inteligencji porównywalnym do... (dodajcie sobie sami) u których to następuje proces tzw.opiniotwórczości (i zatraty własnej) i stad mamy do czynienia ze złą sławą motocyklistów w naszym kraju...
KtoÅ› siÄ™ nie zgadza?
A interpretując to dalej można powiedzieć że jego STALI CZYTELNICY są osobami o poziomie inteligencji porównywalnym do... (dodajcie sobie sami) u których to następuje proces tzw.opiniotwórczości (i zatraty własnej) i stad mamy do czynienia ze złą sławą motocyklistów w naszym kraju...
KtoÅ› siÄ™ nie zgadza?
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
Podpisuje siÄ™ obiema rencoma
A tam poważnie Fakt to Fakt
Szkoda o nim pisać, bo to pismaki i tyle. Unikam tej gazety jak ognia, a jak przypadkiem wpadnie mi w łapki to szydzę z ich głupoty. Lubią ubarwiać rzeczywistość.

A tam poważnie Fakt to Fakt

Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
A wszystko za 1zł
(chyba) przynajmniej ja nawet tyle bym nie zapłacił ;p Powinni zmienić nagłówek na:
'Fakt - rzeczywistość w krzywym zwierciadle'
Z tymi roznegliżowanymi Kobietami na końcu wierzę na słowo
Zwykle jak dorwałem fakt w swoje ręce była to gazeta podarta, pomięta i poszarpana
Tak to jest dostawać brukowiec z drugiej ręki 

'Fakt - rzeczywistość w krzywym zwierciadle'
Z tymi roznegliżowanymi Kobietami na końcu wierzę na słowo

Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
Thrillco napisał(a):psy na nich wieszacie ale okazuje się że mało kto nie ma styczności z tą "wielce sznowaną gazetą"
...jasne! Wisi ten szmatławiec na każdym rogu, więc idąc nawet rano po chleb do sklepu człowiek od niechcenia widzi te durne nagłówki...
Jakiś cyrograf z diabłem ta gazeta podpisała że wszędzie jej pełno

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
Thrillco a jak moglibysmy sie wypowiadac na temat gazety nie znajac jej wcale? Czy widzac czlowieka na zdjeciu komentujesz jego charakter?...
A i te babki na koncu nie sa wcale rewelka :/
A i te babki na koncu nie sa wcale rewelka :/

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości