Chce kupić Hyosung gt 125r
• Strona 1 z 1
Chce kupić Hyosung gt 125r
Witam mam pytanie tak jak napisałem w temacie chce kupic Hyosunga gt 125r. Co o tym motocyklu myślicie? i w jakich cenach on stoji ? 

- Mroku17
- Świeżak
Było już dużo o nim. Poszukaj.
Uogólniając jak za tą cenę to warto. V2, całkiem nieźle wygląda, osiagi na poziomie CBRek i YZF, wykonanie nienaganne
Jedyny minus to cieżki dostęp do części.
A stoja w cenach 3-7k chyba
Czyli nie za dużo 
Uogólniając jak za tą cenę to warto. V2, całkiem nieźle wygląda, osiagi na poziomie CBRek i YZF, wykonanie nienaganne

Jedyny minus to cieżki dostęp do części.
A stoja w cenach 3-7k chyba

-
Arturo925 - Stały bywalec
fajna jest gt 250 z odwroconym widelcem z przodu, ale podejzewam ze szukasz czegos na A1
z czesciami nie ma jakiejs specjalnej tragedii jezeli chodzi o dostepnosc, jest importer ktory czesci tez sprowadza, ale juz ich ceny moga byc mniej atrakcyjne
eksploatacyjne sa w normalnych cenach
i jedna uwaga, wielu sprzedawcow pisze/mowi ze licencja suzuki, ze to kopia itp(dotyczy to glownie GT 650) jest to mit,
kilka lat temu Hyosungi byly sprzedawane (czy raczej probowano je spredawac
) w PL pod marka Junak 
z czesciami nie ma jakiejs specjalnej tragedii jezeli chodzi o dostepnosc, jest importer ktory czesci tez sprowadza, ale juz ich ceny moga byc mniej atrakcyjne
eksploatacyjne sa w normalnych cenach
i jedna uwaga, wielu sprzedawcow pisze/mowi ze licencja suzuki, ze to kopia itp(dotyczy to glownie GT 650) jest to mit,
kilka lat temu Hyosungi byly sprzedawane (czy raczej probowano je spredawac

Ostatnio edytowano 28/9/2011, 15:35 przez regis440, łącznie edytowano 1 raz
- regis440
- Świeżak
regis440 napisał(a):i jedna uwaga, wielu sprzedawcow pisze/mowi ze licencja suzuki, ze to kopia itp(dotyczy to glownie GT 650) jest to mit,
No chyba nie

-
Arturo925 napisał(a):
No chyba nieChociażby jest rama od GS'a
Nie wierzysz, to włącz sobie zdjecie GT 125 i GS'a 500. A później znajdź różnicę.
moze jest podobna(nigdzie w sieci nie ma fotek na ktorych widac szczegoly), ale watpie ze jest taka sama, mam sporo do czynienia z gt 650, tam jezei cos jest takie samo to bardziej kwestia przypadku,
patrzac na zdjecie GT650 widzisz silnik z SV, biarac zdjecie z bliska, w lepszej rozdzielczosci widzisz ze na drugi rzut oka jednak sa elementy ktore je roznia
nie sadze zeby w przypadku ramy 125/250 bylo inaczej
jezeli jakis wymiar jest inny to znaczy ze caly element jest inny, a ze podobnie wyglada to inna sprawa (silniki chinskich motorowerow tez wygladaja podobnie do tych w Hondzie)
biarac pierwszy z brzegu parametr:
hyosung :rozstaw osi1,445 mm
gs : Rozstaw osi 1410 mm
3,5 cm w rozstawie osi to zauwazalna roznica w prowadzeniu, zwlaszcza jezeli inny jest kat glowki ramy
wniosek -> sa inne
szkoda ze koreanczycy nie skopiowali japonskiej jakosci wykonania, wtedy by nie bylo nad czym sie zastanawiac, bo hyosung tanszy
- regis440
- Świeżak
Silnik od GS'a wchodzi w nia bez problemu, takze moze jest to tylko bardzo dobra kopia
Tu się kłócił nie bedę.
A no z czegoś sie ta cena musi brać
Ale szczerze mówiac to i tak wykonanie nie jest jakieś złe. W okolicy mam dwa takie Hyosungi i jeżeli chodzi o jakość wykonania, to nie miałem sie do czego doczepić 

A no z czegoś sie ta cena musi brać

-
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości