Kominiarka na typowo jesienne dni.
• Strona 1 z 1
Kominiarka na typowo jesienne dni.
Witam!
Poszukuje dobrej, wygodnej kominiarki pod kask. Zależy mi aby było w niej ciepło, ale nie zagorąco w jesienne dni i wieczory, temperatury rzędu 8-12*C,a także wiosną temperatury nieznacznie przekraczające 14*C. Na cieplejsze dni mam krótką przewiewną kominiarke. Budżet jaki mam to gdzie 60 - 70zł.
Poszukuje dobrej, wygodnej kominiarki pod kask. Zależy mi aby było w niej ciepło, ale nie zagorąco w jesienne dni i wieczory, temperatury rzędu 8-12*C,a także wiosną temperatury nieznacznie przekraczające 14*C. Na cieplejsze dni mam krótką przewiewną kominiarke. Budżet jaki mam to gdzie 60 - 70zł.
- Addi
- Świeżak
Jeśli masz krótką kominiarkę na cieplejsze dni, to nie baw się w brubecka, tylko strzel sobie coś z membraną. Np. Knoxa HotHood http://sklep.scigacz.pl/knox-hot-hood-k ... 21439.html lub Oxforda ChillOut http://sklep.scigacz.pl/oxford-kominiar ... 21377.html.
Osobiście mam Chillouta. Przy wyższych temperaturach się nie zagotujesz, natomiast można spokojnie jeździć w sporo niższych niż podane przez Ciebie 8.
Pozdro
Osobiście mam Chillouta. Przy wyższych temperaturach się nie zagotujesz, natomiast można spokojnie jeździć w sporo niższych niż podane przez Ciebie 8.

Pozdro
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Ja mam zwykłą bawełnianą kominiarkę za 10 zł i jak jeździłem w styczniu przy temperaturach około 3 + było mi cieplutko.
Mam kask otwarty Naxa i prędkości z jakimi się poruszam to głównie 60-70km/h
Mam kask otwarty Naxa i prędkości z jakimi się poruszam to głównie 60-70km/h
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości