[Aktualności] Xciting 500R - dużo za mało? Sprawdzamy
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Xciting 500R - dużo za mało? Sprawdzamy
Dyskusja na temat: Xciting 500R - dużo za mało? Sprawdzamy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Xciting 500R - dużo za mało? Sprawdzamy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Xciting 500R - dużo za mało? Sprawdzamy
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Te skuterki są tak rozbrajające. To jakby fabryka Koło wypuściła serię sedesów z literką R. Heheheh... Gdzie tu sens?:D<br><hr>Michał_erłan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Albo CeRRsanitKomentatorzy napisał(a):Te skuterki są tak rozbrajające. To jakby fabryka Koło wypuściła serię sedesów z literką R. Heheheh... Gdzie tu sens?:D<br><hr>Michał_erłan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chyba to, o co nie trzeba was prosić, żebyscie napisali. Czy trzeba wydawać kupe kasy na Burgmana, czy Tmaxa, czy może oszczedzic i miec rownie dobrego Kymco?<br><hr>ciekawi mnie to
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na to pytanie to ja i bez testu moge ci odpowiedziec - nie jest tak samo dobre, ogolnie mam duży dystans do wszystkiego pochodzi z chin i okolic.<br><hr>QbaKomentatorzy napisał(a):chyba to, o co nie trzeba was prosić, żebyscie napisali. Czy trzeba wydawać kupe kasy na Burgmana, czy Tmaxa, czy może oszczedzic i miec rownie dobrego Kymco?<br><hr>ciekawi mnie to<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Korea Południowa jest tak samo w okolicach Chin, jak Japonia... Poza tym Koreańczycy bazują na tych samych częściach, co Japończycy(wiem to z własnego doświadczenia). Technologie może się różnią szczegółami, ale są bardzo zbliżone do siebie, dzięki czemu jakość jest porównywalna(i bez porównania lepsza od niskiej jakości produktów z chin).<br><hr>DywerKomentatorzy napisał(a):chyba to, o co nie trzeba was prosić, żebyscie napisali. Czy trzeba wydawać kupe kasy na Burgmana, czy Tmaxa, czy może oszczedzic i miec rownie dobrego Kymco?<br><hr>ciekawi mnie to<br>Komentatorzy napisał(a):Na to pytanie to ja i bez testu moge ci odpowiedziec - nie jest tak samo dobre, ogolnie mam duży dystans do wszystkiego pochodzi z chin i okolic.<br><hr>Qba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak wygląda problem z zawirowaniami powietrza w okolicach kasku? Czy owiewka eliminuje ten problem? Czy wygodna jazda z pasażerem jest możliwa? Jaki komfort jest na tylnym miejscu(dużo gorszy od miejsca za sterami)? Jakie przyspieszenie ma ta maszyna? Jak radzi sobie w korkach?<br><hr>Dywer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Człowieku, co ma Tajwan do Korei?<br><hr>GeografKomentatorzy napisał(a):chyba to, o co nie trzeba was prosić, żebyscie napisali. Czy trzeba wydawać kupe kasy na Burgmana, czy Tmaxa, czy może oszczedzic i miec rownie dobrego Kymco?<br><hr>ciekawi mnie to<br>Komentatorzy napisał(a):Na to pytanie to ja i bez testu moge ci odpowiedziec - nie jest tak samo dobre, ogolnie mam duży dystans do wszystkiego pochodzi z chin i okolic.<br><hr>Qba<br>Komentatorzy napisał(a):Korea Południowa jest tak samo w okolicach Chin, jak Japonia... Poza tym Koreańczycy bazują na tych samych częściach, co Japończycy(wiem to z własnego doświadczenia). Technologie może się różnią szczegółami, ale są bardzo zbliżone do siebie, dzięki czemu jakość jest porównywalna(i bez porównania lepsza od niskiej jakości produktów z chin).<br><hr>Dywer<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości