Witam (więcej w Temacie :)
• Strona 1 z 1
Witam (więcej w Temacie :)
Witam wszystkich mam oto pytanie odnośnie KTM sx 125 .
Chciałbym kupić oto takiego crossa na jazdę amatorska, mam 16lat i miałem już do czynienia z corsami.A przecież nie kupie jakiegoś chinola na którym nic nie będę mógł zrobić bo rama albo silnik sadze.
I teraz mam do waz pytanie czy utrzymanie takiego crossa nie jest zbyt drogie i co najczęściej może mi tam siąść.
ProszÄ™ waz o odpowiedzi.
Chciałbym kupić oto takiego crossa na jazdę amatorska, mam 16lat i miałem już do czynienia z corsami.A przecież nie kupie jakiegoś chinola na którym nic nie będę mógł zrobić bo rama albo silnik sadze.
I teraz mam do waz pytanie czy utrzymanie takiego crossa nie jest zbyt drogie i co najczęściej może mi tam siąść.
ProszÄ™ waz o odpowiedzi.
- Kraszer
- Świeżak
heh drogie, dla jednego drogie dla drógiego nie drogie jezeli 1500-2000zł rocznie to dla Cb nie duzo to kupuj, dolicz jeszcze paliwo.
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
i pisz w odpowiednim dziale, SX to raczej skuterek nie jest.
tak jak kolega wyzej napisał. utrzymanie crossówki to 1000-2000 zł rocznie o ile kupisz w miare zadbane moto, plus paliwa, smary itp. pozatym po kazdej jeździe trzeba spędzil jakis czaas by wszystko pos umyc, prawdzac, nasmarowac itp
tak jak kolega wyzej napisał. utrzymanie crossówki to 1000-2000 zł rocznie o ile kupisz w miare zadbane moto, plus paliwa, smary itp. pozatym po kazdej jeździe trzeba spędzil jakis czaas by wszystko pos umyc, prawdzac, nasmarowac itp
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości