prośba do osób z rzeszowa
• Strona 1 z 1
prośba do osób z rzeszowa
ludzie, co myślicie na temat firmy WILLINGER MOTORS?? (ulica podkarpacka 17)... bo słyszalem o niej rozne slowa, najczesciej negatywne. mam na oku znajdującego sie tam diversiona http://otomoto.pl/yamaha-xj-900-diversi ... 69181.html
jezeli bylby ktos tak miły i sprawdził go, bylbym dozgodnie wdzieczny
gdyż mieszkam na pomorzu i to jest spory kawał drogi i nie chcialbym, aby jechac tam na marne. pozdrawiam serdecznie i czekam na odp 
jezeli bylby ktos tak miły i sprawdził go, bylbym dozgodnie wdzieczny

-
DaroNTV - Świeżak
bylem tam 2x i nic ciekawego, raczej wytyrane sprzety. zreszta , taka kase za 99r i 84kkm na budziku?
- stareRadio
- Świeżak
- stareRadio
- Świeżak
miał malaowane czahe , krzywo lezy do ramy ,
parkingówka na prawo - drobna
parkingówka na lewo - troszke bardziej , przytarta czacha, gumy obie z 2010r stan bdb, tarcze przód na granicy grubości, łańcuch na wykonczeniu tłumiki prawie ok, drobne ryski, kufry -stelaz ok , ograniczniki przy kierownicy są , lagi niby nie ciekną ale głęboki rysy są na goleni
wg mnie - max 5500k zl
parkingówka na prawo - drobna
parkingówka na lewo - troszke bardziej , przytarta czacha, gumy obie z 2010r stan bdb, tarcze przód na granicy grubości, łańcuch na wykonczeniu tłumiki prawie ok, drobne ryski, kufry -stelaz ok , ograniczniki przy kierownicy są , lagi niby nie ciekną ale głęboki rysy są na goleni
wg mnie - max 5500k zl
- stareRadio
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości