zakup FAZERA - proszÄ™ o opinie
• Strona 1 z 1
zakup FAZERA - proszÄ™ o opinie
Witajcie, jestem w tej chwili na kupnie swojego pierwszego motocykla, napaliłem się na jakiegoś nakeda 600 ccm. Znalazłem sobie coś takiego:
http://otomoto.pl/yamaha-fz-fz6-s2-2008 ... 89048.html
Jak myślicie, warto? Niedługo będę w okolicach Rzeszowa więc może mógłbym już stamtąd wrócić motocyklem
Na fotkach bardzo wypucowany, wręcz do przesady, może ktoś z Was był ostatnio w tym komisie i widział ten motorek?
Może macie jakieś opinie na temat tego handlarza?
http://otomoto.pl/yamaha-fz-fz6-s2-2008 ... 89048.html
Jak myślicie, warto? Niedługo będę w okolicach Rzeszowa więc może mógłbym już stamtąd wrócić motocyklem

Na fotkach bardzo wypucowany, wręcz do przesady, może ktoś z Was był ostatnio w tym komisie i widział ten motorek?
Może macie jakieś opinie na temat tego handlarza?
- kubakocoj
- Świeżak
about66679-0.html tu masz cos o nich
kiedys byłem, mają dużo sprzętów, niektóre pikne , inne zaniedbane, można znaleźć coś dla siebie lecz wypada sie przyjrzeć:)
kiedys byłem, mają dużo sprzętów, niektóre pikne , inne zaniedbane, można znaleźć coś dla siebie lecz wypada sie przyjrzeć:)
- stareRadio
- Świeżak
A może zastanów się najpierw czy jest sens wydawać aż tyle pieniędzy na pierwszy motor. Na którym masz dopiero szlifować swoje umiejętności.
-
blondynka96 - Świeżak
KK motocykle i wszystko jasne. Bylem tam w sierpniu i tak w ciemnym garazu luknalem na niego. No niby ladnie wygladal lakier ale nic wiecej tam sie nie dalo zobaczyc, stal miedzy innymi moto i ciemno bylo. Ogolnie jak sie nie znasz to nawet nie jedz do tego goscia. Jak cos kupowac u niego to tylko jak masz ze soba znachora
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):KK motocykle i wszystko jasne. (...) Jak cos kupowac u niego to tylko jak masz ze soba znachora
No właśnie z tym jest problem, bo nie mam żadnego fachowca pod ręką, ale obejrzeć zawsze można, tym bardziej że będę tam niedługo.
- kubakocoj
- Świeżak
Jak tam byłem to zauważyłem ze czasem goście do końca nie wiedza co sprzedają. Nie znają sie jakos specjalnie na motocyklach. Sprzedają w takim stanie jak kupią, po tym co widziałem przy motorach u nich wnioskuje ze wymieniają świece, może olej. Ale raczej nic wiecej.
Z jakiej miejscowości sie do nich wybierasz?
Z jakiej miejscowości sie do nich wybierasz?
-
blondynka96 - Świeżak
blondynka96 napisał(a):Z jakiej miejscowości sie do nich wybierasz?
Z Błażowej. Prawdopodobnie w przyszły poniedziałek się tam przejadę
Ogólnie to planuję zrobić mały rajd po rzeszowskich komisach, może uda się znaleźć coś godnego uwagi.
- kubakocoj
- Świeżak
-
blondynka96 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości