Jak się zwie owa część?
• Strona 1 z 1
Jak się zwie owa część?
Witam. Podczas naciągania łańcucha urwało mi się to coś:
Cholera wie jak to się zwie, pomoże ktoś ;/?

Cholera wie jak to się zwie, pomoże ktoś ;/?
- diksus94
- Świeżak
napinacz łancucha
ten widze jakiś po przejsciach juz.. miał prawo sie uszkodzic. tam btw poluzowałes oske przed napinaniem xd ?

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
w hondzie mtx idzie taki slimak. chyba ze w nowszej zmienili ale jak juz to na pewno inaczej wyglądał. pytaj w serwisie hondy. moze nie kosztuje majątku a bedziesz miał oryginał. albo opcja druga daj ten dobry na wzór do jakiegos spawacza/magika to ci wystruga takie cos. mi w DT padło wiec kupiłem od mztki taki szajs to był że przy 1 dokręcaniu pekło xd dałem kumplowi nasmarkał mi spawarką i sie trzymało do sprzedazy motocykla ;d u ciebie widze ze to chyba tylko blaszka wygieta w U z dziurka i przyspawaną nakrętką..
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
To już było spawane... ale poszło znowu xD Dlatego chce nowe kupić. Dzięki wszystkim za wypowiedź. Prawdopodobnie zawiozę do mechanika. Niech skróci mi też łańcuch o jedną blaszkę, bo przy naciąganiu to mam prawie na max koło naciągnięte do tyłu...
- diksus94
- Świeżak
a co do częsci to włąsnie jak było spawane i naprawiane moze przez kogos kto nie do konca sie na tym znał to mogło pójsc. jak by ci ktos dorobiłto od nowa ewentualnie naprawił stare o ile sie da to na pewno duzo nie zapłacisz a posłuzy ci na długo
co do ogniwka to samo mysle. samemu mozna to zrobic nic za to nie zapłacisz a mechanik za sam czas pracy pare zl wziac musi

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości