RIEJU Tango 250
• Strona 1 z 1
RIEJU Tango 250
Mam pytanie do wszystkich posiadaczy tego motocykla. Na stronie producenta pisze, że wysokość siedziska wynosi 83 cm, czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest jego wysokość z obciążeniem ? Byłabym bardzo wdzięczna
- Cherry_Lady
- Świeżak
nikt ci raczej nie powie z głowy
a i to jest na tyle rzadki sprzęt że mało kto ma do tego dostęp. osobiscie 250 na oczy nie widziałem
ale co do pytania to kilka cm sie ugnie na pewno.. ale zazwyczaj jest to regulowane dodatkowo. po 2 nie ma co sie też tak sugerować suchymi danymi. bo czym innym jest siedziec na wąskiej kanapie tango na wysokosci 83 cm a czym innym było by siedziec na szerokiej kanapie jakiegos turystyka o np tej samej wysokosci ;P najlepiej sie po prostu przymierzyć i sama najlepiej żebyś oceniła czy dostaniesz czy nie 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Przymierzałem sie do wersji 50cc, która ma takie samo siedzisko, i przy wzroście 162cm jest ok, nie idealnie ale ok. Ile usiadł nie sprawdzałem szczerze mówiąc. Do Tango można kupić akcesoryjny amor tylni z regulacją, ale w fabrycznym tej regulacji brak.
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
Ja mam 165 i siedząc na XJ6 dotykałam palcami ziemii, przy er-6n kawasaki to samo a one mają koło 80cm..no ale dziękuję wszystkim za odpowiedź 

- Cherry_Lady
- Świeżak
Jeżeli nie masz duszy tancerki, zgrabnej pupy to nie myśl o niczym, co ma w sobie nazwę flamenco, tango, kręcenie dupy
A na mniej poważnie- nie wszystko zależy od wysokości siedziska, ale też od jego szerokości. Musisz spocząć swoją pupcią na tym kawałku skaju i wtedy ogarniesz jak na Ciebie pasuje, innej drogi nie ma
Szczęśliwego nowego... :*

A na mniej poważnie- nie wszystko zależy od wysokości siedziska, ale też od jego szerokości. Musisz spocząć swoją pupcią na tym kawałku skaju i wtedy ogarniesz jak na Ciebie pasuje, innej drogi nie ma

Szczęśliwego nowego... :*
- mustafa_waw
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości