Szukam dobrego aku
• Strona 1 z 1
Szukam dobrego aku
moj wysluzony, starutki akumulator dzis stwierdzil ze czas na emeryture. Powiedzial ze najdalej za miesiac nadejdzie jego czas aby zajac miejsce wsrod innych wysluzonych czesci. Z tego powodu szukam mlodego, jurnego akumulatora ktory posluzy mi na te nastepne lata a zwlaszcza na nadchodzaca zime, taki ktory zapewni mi cieplo silnika nawet w najwieksza zime.
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
tylko YUASA
najlepsze żelówki ;P

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Banner można powiedzieć, że jest to to samo co yuasa
Przypomniała mi się jeszcze jedna bdb firma akumulatorów mianowicie "forse", ale nie wiem czy robią aku do motocykli. Co do varty miałem 3 akumulatory i na wszystkich prędzej czy później się zawiodłem.
Jeśli masz jakiś sklep z samymi akumulatorami i tylko najlepszych firm to idź i zobacz, czy znajdziesz tam varte, boscha itp. Z doświadczenia wiem, że varte można kupić w każdym motoryzacyjnym i wg mnie jest to taka oklepana firma, wielu ją bierze, bo jest jej pełno i jest w miarę tania, a jak chcesz coś lepszego, bardziej wyszukanego to bierz yuase bądź bannera.
Kiedyś varta, centra itp miały dobre aku, a teraz jak się źle trafi to jest to tyle samo warte co aku z tesco.
P.S. Kupuj tam gdzie jest duży ruch, bo akumulatory nie lubią zbyt długo stać na półce.

Jeśli masz jakiś sklep z samymi akumulatorami i tylko najlepszych firm to idź i zobacz, czy znajdziesz tam varte, boscha itp. Z doświadczenia wiem, że varte można kupić w każdym motoryzacyjnym i wg mnie jest to taka oklepana firma, wielu ją bierze, bo jest jej pełno i jest w miarę tania, a jak chcesz coś lepszego, bardziej wyszukanego to bierz yuase bądź bannera.
Kiedyś varta, centra itp miały dobre aku, a teraz jak się źle trafi to jest to tyle samo warte co aku z tesco.
P.S. Kupuj tam gdzie jest duży ruch, bo akumulatory nie lubią zbyt długo stać na półce.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Polecam Yuasa. Kupiłem taki, i trzyma elegancko:)
W tym przypadku kupujesz aku do uruchomienia samemu. Sprzedawca powie jak to zrobić, a to prościzna. Masz pewność, że Twoje aku jest nówka, nieuzywane wcześniej i nietracące właściwości na półce w sklepie.
W tym przypadku kupujesz aku do uruchomienia samemu. Sprzedawca powie jak to zrobić, a to prościzna. Masz pewność, że Twoje aku jest nówka, nieuzywane wcześniej i nietracące właściwości na półce w sklepie.
- szalek89
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości