Mam problem z wyborem :/
• Strona 1 z 1
Mam problem z wyborem :/
Witam
Chcialbym kupic scigacza od 7 do 9 tys, na oku mam zzr 96r , zx6r 96, honde cbr f3 97, honde cbr f4 99 ta przesciowke z lampa z f3, prosilbym o porade, szukam czegos malo wadliwego i dobrze wykonanego, prosze o rade i zdanie na temat wymienionych scigaczy
Chcialbym kupic scigacza od 7 do 9 tys, na oku mam zzr 96r , zx6r 96, honde cbr f3 97, honde cbr f4 99 ta przesciowke z lampa z f3, prosilbym o porade, szukam czegos malo wadliwego i dobrze wykonanego, prosze o rade i zdanie na temat wymienionych scigaczy
- admin911
- Świeżak
he he do 9tys
jasne
ZX6R
CBR f3,f4
człowieku za taka kwote kupisz ale f2 w dobrym stanie,o reszcie przy takim stanie gotówki mozesz zapomniec!.
Jesli cos "niewadliwego" to tylko Honda ewentualnie stary GSXR(olejniak)
pozdr
jasne
ZX6R
CBR f3,f4
człowieku za taka kwote kupisz ale f2 w dobrym stanie,o reszcie przy takim stanie gotówki mozesz zapomniec!.
Jesli cos "niewadliwego" to tylko Honda ewentualnie stary GSXR(olejniak)
pozdr
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
-
GregorMoto - Bywalec
a jesli nieawaryjnie to bandit
wiem wiem, wszedzie go wciskam, ale zakochany jestem i nic na to nie poradze, a co prawda to prawda

wiem wiem, wszedzie go wciskam, ale zakochany jestem i nic na to nie poradze, a co prawda to prawda
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
f 3 i f 4 od 7-9 tys zł to chyba jakis złom bo za tyle to mozna miec f2 góra f 3 po dosc w miare slifie
- mateo Fazer 600
- Świeżak
hmm f2 spoko ale jesli mi nie wierzycie ze za tyle mozna kupic f4 to looknijcie na ebay.co.uk , jestem teraz w angli i po ebau pytalem ludzi ktorzy sprzedaja swoje hondy no i mialem juz 3 propozycje hondy cbr 99r za 1600 i 1700 funtow a to jest jakies 9tys,
To jest link do jedenego z motorkow (otwórz link)
a mam kilka innych gdzie sa na licytacji i moge do nich podjechac i wziasc w tych cenach co pisalem, co lepsze w lutym na allegro byla f3 98 za 8500zl wiem ze teraz sezon idzie i ceny ida w gore ale w anglii sezon jest praktycznie non stop i ceny maja jakie maja
anglicy nie przywiazuja cen do
rzeczy materialnych, ale piszecie ze honda i to nawet f2 jest bardzo malo awaryjna ? kumpel kupil ostatnio zzr 600 a mi sie widzi zx6r ale chcialbym byc pewny na ktorego stawiac ?
Pozdrawiam[/url]
To jest link do jedenego z motorkow (otwórz link)
a mam kilka innych gdzie sa na licytacji i moge do nich podjechac i wziasc w tych cenach co pisalem, co lepsze w lutym na allegro byla f3 98 za 8500zl wiem ze teraz sezon idzie i ceny ida w gore ale w anglii sezon jest praktycznie non stop i ceny maja jakie maja

rzeczy materialnych, ale piszecie ze honda i to nawet f2 jest bardzo malo awaryjna ? kumpel kupil ostatnio zzr 600 a mi sie widzi zx6r ale chcialbym byc pewny na ktorego stawiac ?
Pozdrawiam[/url]
- admin911
- Świeżak
No w ang. to ceny trochę inaczej wyglądają i chyba ludzie mają inną mentalność- nie wciskają bezczelnie jakiegoś padła. Jak się upewnisz że sprzęt jest w porządku i nic się nie sypie to bierz śmiało nawet i f4 jak będzie;) jeśli masz na oku zx6r 98-99 to uważaj na ramy bo potrafią pękać, ale też wybrałbym zx6r zamiast zzr 

- BIGmario
- Świeżak
Chyba najmniej niezawodnym sprzetem z tego co wymienilies sa Hondy. A szczegolnie f3. ZZr 600 ma zwykle slaba skrzynie biegow i szybko zuzywajacy sie rozrzad. Na ZXR trzeba uwazac. Tak jak kolega napisal w tych motocyklach czasami pekaja ramy. Moze jeszcze GSXR, o ktorym wspominali koledzy bylby dobrym rozwiazaniem.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości