Powiększony Bak ??
• Strona 1 z 1
Powiększony Bak ??
Latałem na Torze ostatnio i gadałem z kilkoma rajderami oni takie mieli założone
W yzf 250, 450 i sx-f 250.... Ale nie zagadałem gdzie to kupili ..... Ciekawa alternatywa by była do Paliwo żernej Crki..... Wiecie coś gdzie by to mozna było zamowic lub kupic ??

Honda Cr 250 2007
- zbyho222
- Świeżak
nie do six dejsa
do sixdejsa idą przeźroczyste. do mxc czy jakos tak szły powiekszane.
swietna sprawa, sam kupiłem drugi bak zwykły i szukam kogos kto sie zamieni za dopłatą xd 6 litrów to na wyjazd tyle co nic ;/ zawsze banka w plecak a po drodze CPN. kumpel ma te same moto i 13 litrów bak zaleje to gania pół dnia
co do baku do DR, wiele firm robi baki powiększane ale głownei do enduraków. DR ma zrobic ileśtam km w terenie bez przystanków. crossówka to crossówka ma byc lekka, i po co komu na tor 20 litrów benzyny w zapasie ;P wiec nie duzo firm bedzie robiła takie powięszane baki ;/ bo mało kto normalnie uzywa crossówki do wyscigów długodystansowych. ale do amatorskiej jazdy po lasach itp jak najbardziej przydatna sprawa. tylko nie duzo firm o tym mysli ;/

swietna sprawa, sam kupiłem drugi bak zwykły i szukam kogos kto sie zamieni za dopłatą xd 6 litrów to na wyjazd tyle co nic ;/ zawsze banka w plecak a po drodze CPN. kumpel ma te same moto i 13 litrów bak zaleje to gania pół dnia

co do baku do DR, wiele firm robi baki powiększane ale głownei do enduraków. DR ma zrobic ileśtam km w terenie bez przystanków. crossówka to crossówka ma byc lekka, i po co komu na tor 20 litrów benzyny w zapasie ;P wiec nie duzo firm bedzie robiła takie powięszane baki ;/ bo mało kto normalnie uzywa crossówki do wyscigów długodystansowych. ale do amatorskiej jazdy po lasach itp jak najbardziej przydatna sprawa. tylko nie duzo firm o tym mysli ;/
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Są przesądy, że paliwo w bańce może wybuchnąć podczas jazdy
Jak znajdziecie coś, to dajcie jakiś link, sam kupiłbym taki bak do yz

Jak znajdziecie coś, to dajcie jakiś link, sam kupiłbym taki bak do yz

postrafiam wszystkih polakóf | | YAMAHA DT50R | http://www.polskajazda.pl/Profil,Yamaha ... ,200/31925
- Bercik_313
- Świeżak
http://moto.allegro.pl/suzuki-drz-400s- ... 61618.html ten ma wielki bak 28litrów jest co lać Pozdro
- mikozniak
- Świeżak
na dniach bede miał powiekszany bak do ktma
bo od dawna na jakis polowałem
ale dzisiaj z nudów wpadłem na pomysł ;P
wziałem spręzarke i dmuchnałem przez odpowietrznik w korku. bak ładnie sie rozdymał w kazdą strone. mysle że szczytowo jakis litr do przodu było. potem zostawiłem tak na chwile i po spuszczeniu powietrza bak nadal był nieco napompowany :d wiec jak ktos ma mały baczek moze spróbować nieco go napompować. podgrzanie suszarką/opalarką rozdymanego baku na pewno jeszcze przedłuzy efekt. i zawsze to pare kropel wiecej bedzie :d

wziałem spręzarke i dmuchnałem przez odpowietrznik w korku. bak ładnie sie rozdymał w kazdą strone. mysle że szczytowo jakis litr do przodu było. potem zostawiłem tak na chwile i po spuszczeniu powietrza bak nadal był nieco napompowany :d wiec jak ktos ma mały baczek moze spróbować nieco go napompować. podgrzanie suszarką/opalarką rozdymanego baku na pewno jeszcze przedłuzy efekt. i zawsze to pare kropel wiecej bedzie :d
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość